Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_downward"Platina Pele 2012"

Latvijas Informācijas un komunikāciju tehnoloģiju asociācijas (LIKTA) gadskārtējā konferencē tradicionāli tiek pasniegtas nozares balvas Platīna pele. Šogad Platīna pelei 2012 tika saņems rekordliels pieteikumu skaits – 51 pieteikums, kas cīnījās par labākā nosaukumu četrās kategorijās.
3.dec 2012 Ilze Šteinfelde
LIKTA gadskārtējā konference ir nozīmīgākais nacionālais IKT nozares pasākums Latvijā, kas notiek ik rudeni. Šī gada konferences galvenā tēma – elektroniskā identitāte, kuras ietvaros tiks aplūkoti gan labās prakses piemēri un eksistējoši risinājumi šajā jomā, gan tiks diskutēts par izaicinājumiem un nākotnes vīzijām. Konferences laikā tiks pasniegtas Latvijas IKT gada balvas "Platīna Pele 2012".
30.nov 2012 Portāls nra.lv
Š.g. 30. novembrī viesnīcā Radisson Blu Hotel Latvija notiks nozīmīgākais nacionālais IKT nozares pasākums - Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) 14. gadskārtējā konference, kas pulcēs vadošos nozares speciālistus, uzņēmējus un ikvienu interesentu, kuru interesē elektronisko risinājumu piedāvātās iespējas un Latvijas e-vides attīstība. Pieteikties dalībai konferencē var LIKTA mājas lapā www.likta.lv.
22.nov 2012 Portāls nra.lv
Lai iedvesmotu un informētu sabiedrību par jauniem un veiksmīgiem projektiem, Latvijā jau piecus gadus tiek pasniegta IKT nozares gada balva Platīna pele. Šogad kopumā tika pieteikti 10 ebiznesa projekti, nominācijām Epārvalde un Epakalpojumi kopā iesniegti 12 projekti, savukārt rekordliels pieteikumu skaits – 29 – saņemti kategorijā Labākais eskolotājs.
21.nov 2012 Ilze Upīte
Žūrijas sēdē noteikti aizvadītā gada Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) balvas “Platīna pele 2012” finālisti. Salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem, šogad finālistu vidū līdz ar dažādiem interneta pakalpojumiem un elektroniskajām sistēmām pieaudzis arī mobilo risinājumu īpatsvars.
12.nov 2012 Portāls nra.lv
Informācijas un komunikāciju tehnoloģiju prestižās balvas Platīna pele2012 finālam vakar izvirzīti 9 projekti un 5 labākie e-skolotāji.
8.nov 2012 Ilze Šteinfelde
Visā pasaulē informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) ir kļuvušas par svarīgu ikdienas dzīves un ekonomiskās aktivitātes sekmētāju. Valsts reģionālās attīstības aģentūras (VRAA) publiskotie dati liecina, ka arī Latvijas iedzīvotāju ikdienā IKT sniegtajām iespējām ir arvien lielāka loma.
6.nov 2012 Ilze Upīte
Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) balvai "Platīna pele 2012" iesniegts rekordliels skaits pieteikumu - 51.
31.okt 2012 Portāls nra.lv
Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) gatavojas savai 14. gadskārtējai konferencei, kurā spriedīs par elektronisko identitāti.
24.okt 2012 Ilze Šteinfelde
Jau sesto gadu Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) aicina pieteikties prestižajai balvai Platīna pele 2012. Šogad balvu saņems ne tikai labākais epārvaldes risinājums un epakalpojumi Latvijā, bet arī labākais eskolotājs.
18.okt 2012 Ilze Šteinfelde
Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) vērš uzmanību, ka līdz pieteikumu iesniegšanas beigām prestižajai informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) balvai „Platīna pele 2011” atlikušas 10 dienas. Pieteikumus dalībai Latvijas konkurencē nominācijās „E-pārvalde un e-pakalpojumi”, „E-biznesa risinājumi un pakalpojumi uzņēmumiem”, „Labākais IT vadītājs/IT projektu vadītājs”, kā arī „Labākā e-pašvaldība” iespējams nosūtīt līdz šā gada 24. oktobrim.
13.okt 2011 Portāls nra.lv
Šodien izsludināta pieteikšanās uz Latvijas informācijas un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) balvu "Platīna pele 2010", informēja Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas viceprezidente Māra Jākobsone.
12.mai 2010 Ziņu aģentūra LETA
Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Informācijas tehnoloģijas dienests guvis Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) balvas "Platīna pele 2009" Atzinības rakstu par izcilu sasniegumu RTU intranet portāla ORTUS izveidē.
3.dec 2009 Ziņu aģentūra LETA