Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Sports

Sevastovai Hobārtā ielozē amerikānieti Rodžersu

© SCANPIX

Piektdien notikušajā Hobārtas WTA "International" sērijas turnīrā noskaidrojās, ka Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova (WTA 34.) savu pēdējo turnīru pirms "Australian Open" sāks pret amerikānieti Šelbiju Rodžersu (WTA 59.).

Sevastova Hobārtā ieradās ar sešu zaudējumu sēriju, turklāt pēdējās divās spēlēs nav izmantojusi kopumā septiņas mačbumbas. Piecas no tām bija pagājušās sezonas pēdējā mačā Maskavā pret Annu Bļinkovu, bet divas šonedēļ Šeņdžeņā pret Kristīnu Pliškovu.

Mēģinājums pārtraukt neveiksmju sēriju būs pret 24 gadus veco Rodžersu, kura šobrīd rangā atrodas 10 pozīcijas zem savas rekordvietas, kas tika sasniegta augustā. Rodžersa šosezon nospēlējusi divus trīs setu mačus, Brisbenā uzveicot Juženiju Bušāru un zaudējot Eļinai Svitoļinai.

Sevastova Hobārtā izlikta ar augsto otro numuru, bet pirmais ir "French Open" pusfinālistei Kiki Bertensai. Sevastova pirmoreiz WTA sacensībās izsēta ar tik augstu numuru, iepriekšējais rekords bija ar ceturto numuro 2011. gadā Eštorilā un Taškentā.