Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Aktieris Bulis trīs gadus dzīvoja divās ģimenēs

© VZ arhīvs

Triju gadu garumā Saeimas deputāta palīdze, žurnāliste, gleznotāja, skaistumkaraliene un triju meitu māmiņa Liene Skulme piedzīvoja mīlas pilnas attiecības ar latviešu aktieri un seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzni Andri Buli.

Nu, iespējams, šim mīlas stāstam pārvilkta svītra. Liene nākusi klajā ar sensacionālu paziņojumu, atklājot, ka aktieris šos trīs gadus prasmīgi dzīvojis divās ģimenēs. Ar Lieni aktierim ģimenes dzīve ritējusi īrētajā Iļģuciema dzīvoklī, bet ar sievu Ilzi Buli un abu dēlu Purvciemā.

Jau iepriekš rakstījām, ka Andris Bulis pēc sānsoļa ar Lieni Skulmi atgriezies pie sievas Ilzes un abu dēla Markusa, ko »Vakara Ziņām« apliecināja gan Andris, gan Ilze. Taču notikumi ritēja savu gaitu, un Liene Skulme nolēma vairs neklusēt un publiski paust savu viedokli par šo situāciju. Vēl pavisam nesen Andris nakšņojis kopā ar Lieni un dzīvojis pilnvērtīgu ģimenes dzīvi īrētajā Iļģuciema daudzdzīvokļu nama dzīvoklī. Uz vaicājumu, vai Liene nenožēlo, ka tagad publiski izstāstījusi visu patiesību, viņa atzīst, ka daudz kas ir pārspīlēts, bet lēmumu nenožēlo, jo arī viņa galu galā ir dzīvs cilvēks ar jūtām un pašcieņu. «Nē, nu, protams, nav tā, ka es esmu padzinusi Andri, un es arī nedomāju, ka viņš ir nelietis. Iespējams, ka Andris ir apvainojies, bet es neko sliktu par viņu neesmu teikusi. Vienīgi vēlējos sakārtot šo jautājumu ar divām ģimenēm. Neesmu no tiem cilvēkiem, kas vēlas ar kādu sanaidoties. Tie, kuri mani pazīst, zina, kāda esmu,» skaidrību ievieš Liene Skulme.

Viņa arī piemin, ka sākusi atklāti runāt, jo ir sāpināta trīs gadu garumā. «Es jau nevienu negribēju aizvainot, tikai atrisināt situāciju, bet pati esmu diezgan daudz cietusi. Taču man nebija patīkami preses slejās skatīties fotogrāfijās uz Andri un viņa sievu, ja tajā pašā laikā viņš dzīvo ar mani. Es pati nesapratu, kas notiek!? Kā mēs smējāmies, es biju spoks, bet izrādījās, ka tomēr neesmu spoks. Un jāsaka, ka no visiem pārdzīvojumiem ir pasliktinājusies arī mana veselība. Patiesībā viss jau varēja būt skaisti un labi, ja vien… Visus patiesos iemeslus publiski nevar atklāt. Es Andrim devu visu, protams, arī viņš man ir daudz laba darījis. Viņš ir brīnišķīgs cilvēks, mīļš un labs, bet tā sakrituši apstākļi. Nekad nevēlējos, ka tā atrisinās situācija, jo bija tik labi viss. Esmu pateicīga Andrim par kopīgi pavadīto laiku. Tas bija skaists laiks.»

Vaicājot, vai Liene spētu piedot Andrim Bulim visus pāridarījumus un turpināt attiecības, viņa atklāj, ka šobrīd par to nedomā un nezina, kā rīkosies nākotnē. «Ir nopietni par visu jāpadomā!» Lai pasargātu sevi no attiecību peripetijām un visu laiku neanalizētu savu dzīvi, Liene Skulme pilnībā nodevusies darbam un meitu audzināšanai.