Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Andris Bulis pievienojas raidījumam "Kad viņas satiekas"

© Publicitātes foto

Sievišķīgas satikšanās, reibinošas sarunas un dzirkstošs prieks, pie televīzijas skatītājām atgriezīsies otrdienu draudzeņu randiņi, raidījumā “Kad viņas satiekas”. Dagmāra Legante-Celmiņa, Baiba Vītiņa un Liene Stepena studijā uz sarunām aicinās Latvijā zināmas un iedvesmojošas personības, kuras dalīsies savās atklāsmēs, pieredzes stāstos un sajūtās par saviem dzīves notikumiem. Dāmas izzinās sievišķīgo un koķeto pasauli, taču kā svaiga gaisa malks, šajā sezonā būs Andris Bulis, kurš rubrikā “Kad viņi satiekas” uz atklātām sarunām aicinās vīriešus, lai uzzinātu, ko viņi domā par attiecībām, kad ir īstais brīdis bildinājumam, un galu galā, kurš mājās ir galvenais. Vienīgais un patiesākais sarunu raidījums sievietēm Latvijā “Kad viņas satiekas” – katru otrdienu no 22. augusta plkst. 21.30, kanālā STV Pirmā!

Jaunajā sezonā raidījuma komanda skatītājus pārsteigs ne tikai ar harizmātiskiem viesiem, bet arī ar rubrikas “Kad viņi satiekas” šarmanto vadītāju, aktieri Andri Buli.

“Man ir liels prieks un saviļņojums vadīt savu rubriku, kurā uz sarunām aicināšu, nebaidīšos teikt, seksīgus un inteliģentus vīriešus. Raidījuma formāts man ir saistošs, jo tajā ikvienam ir iespēja izteikties. Vienmēr izbaudu atvērtas sarunas, un tās noteikti jūs redzēsiet.”

Andris neslēpj, ka bieži vien sabiedrībā valda stereotipi par vīriešu attieksmi, viņu sajūtām attiecībās un skatījumu uz sievietēm. “Veidojot un sarunājoties ar katru no viesiem gan man, gan skatītājiem būs iespēja uzklausīt patiesus pieredzes un atklāsmes stāstus, un ļoti iespējams, tie spēs kādu iedvesmot.”

Septīto sezonu dāmu iecienītais raidījums “Kad viņas satiekas” atklās īpaši iedvesmojošā un sirsnīgā kompānijā - studijā aicinot izcilo un sievišķīgo aktrisi Aurēliju Anužīti-Lauciņu un politiķi, uzņēmēju Uldi Pīlēnu. Aurēlija atklās kāda šobrīd ir viņas dzīve Austrijā un kāpēc nolēma tur doties, taču Pīlēna kungs dalīsies savās sajūtās par prezidenta vēlēšanām un to iznākumu. Abi viesi ļausies vaļsirdīgai sarunai par veiksmīgas laulības principiem un savām dzīves krīzēm, kuras tiek pārvarētas, atverot durvis jaunām iespējām. Taču Andris uz savu pirmo raidījumu aicinājis aktieri Jāni Āmani, kurš izstāstīs savu stāstu par aiziešanu no teātra, šķiršanos no sievas un kādi nākotnes plāni viņam padomā.

Šajā sezonā skatītājus sagaida dzirkstošas sarunas ar simpātisko aktieru pāri Ievu un Oskaru Florenci-Vīksnu, influenceri Felipi, mūziķiem Jāni Stībeli, Miku Dukuru un Aurēliju Rancāni, uzņēmēju Kristīni Jelinsku, volejbolistu Aleksandru Samoilovu, Ufo un citiem. Tās būs patiesas atkalredzēšanās un sarunas, kuras neatstās vienaldzīgu nevienu.

Kanāls STV Pirmā! rudens sezonā savām skatītājām piedāvās īstas emocijas no prieka asarām līdz patiesiem kaisles brīžiem, sniedzot dzirkstošas kopā būšanas ar pašmāju zvaigznēm un spilgtākajiem ārzemju varoņiem. Ar jauniem un ekskluzīviem dalībniekiem atgriezīsies realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra”, ļaujoties ielūkoties sabiedrībā zināmu personību ikdienā un dzīves spilgtākajos notikumos, cilvēciskām pārvērtībām, Latvijas skaistākajās pilsētās, iedvesmos “Stila patruļa”, bet jau oktobrī sekosim līdzi jaunam mīlestības šovam, kas šobrīd tiek filmēts Spānijā. Kaislībām, personībām un dzirkstošām sarunām pilna solās būt jaunā rudens sezona, lutinot un iepriecinot ikvienu Latvijas sievieti!