Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Bulis: Daudz laika pavadu sociālajos tīklos

© Ģirts Ozoliņš/F64

 Aktierim Andrim Bulim pašreiz ir daudz citu radošu projektu, piemēram, kopā ar kolēģi Gintu Grāveli izveidotā programma, ar kuru abi apceļo Latviju.

Telefons

«Tā nu ir sanācis, ka telefons ir daļa no manas ikdienas; savā ziņā tas veido manu raksturu un arī raksturo mani citu cilvēku acīs, jo daudz laika pavadu sociālajos tīklos «Facebook», «Twitter» un «Instagram», kur dalos ar man svarīgām lietām.»

Jūra

«Jūra aizvien ir mana vieta, uz kurieni braucu, lai izstaigātos (parasti tā ir Salacgrīva). Tas ir mans enerģijas lādiņš - neatkarīgi no tā, spīd saule vai līst lietus.»

«Spotify» un «Netflix»

«Man ļoti svarīgas ir šīs abas platformas un mobilās lietotnes, jo gan daudz klausos mūziku, gan skatos filmas un seriālus.»

Grāmatu skapis

«Šo mēbeli, kas atrodas Salacgrīvā, savulaik pasūtīju izgatavot meistaram. Lielākā daļa grāmatu, kas skapī atrodas, savu vietu tur atradušas pēc darba raidījumā «Dzīvīte», kuru kādu laiku vadīju. Man dažkārt patīk grāmatas pašķirstīt, pārkrāmēt, un tajās es allaž atrodu daudz ko jaunu.»

Sadarbība ar kolēģi

«Kopā ar kolēģi Gintu Grāveli pirms kāda laiciņa izveidojām jaunu dzejiski muzikāli izklaidējošu programmu «Mellais un baltais vells» jeb, tautas valodā runājot, «melns ar baltu satikās». Tā iemantoja lielu popularitāti sociālajos tīklos, un tagad ar to braukājam pa Latviju, iepazīstot dažādas kultūrvēsturiskas vietas: Krimūnas, Enguri, Daudzevu u.c. Un neesam neko nozaguši ne Guntaram Račam, ne Raimondam Paulam.»

Pildspalva un klade

«Šīs lietas izmantoju rakstīšanai - vai tās būtu piezīmes, pārdomas vai pēdējā laikā reta dzejas rinda. Rakstot no sevis «norakstu» nost kaut kādas pārdomas. Pagaidām neprotu rakstīt blogus soctīklos; man joprojām patīk rakstīt uz papīra.»

Smaržas

«Šīs ir vienas no manām iemīļotākajām smaržām, kas man iepatikās pēc 40. Sapratu, ka man vispār nepatīk klasiskas smaržas jeb tā sauktās nišas smaržas, kas pievērš uzmanību.»

Mašīna

«Šis ir mans vecais, labais «mustandziņš», kas tiek vilkts ārā no garāžas vasarā. Man dažkārt patīk vēlā vakarā, kad riet saule, mašīnai «noraut» jumtu, uzgriezt mūziku un braukt. Taču tā nekādā ziņā nav izrādīšanās! Man patīk braukt pa Latvijas ceļiem un sajust govju smaržu, tikko nopļauta siena smaržu, tveicīgo vasaru, uzlikt vecu mūziku - vidusskolas klasiku - un vienkārši dzirdēt un izbaudīt Latvijas vēju.»

Latvijas karogs

«Manam kaimiņam ir liels, brīnišķīgs masts, kurā plīvo Latvijas karogs. Vienmēr uz to skatos ar skaudību, jo arī sev gribu tādu, jo man vienmēr - patriotiskā ziņā - ir šķitis, ka karogs ir tas, kurš vēstīs taisnību…»

SUP dēlis

«Pēdējā laikā draugi ir aicinājuši līdzi vai sadarbības partneri ir piedāvājuši pārbaudīt sevi. Un tas ir brīnišķīgi - sešos no rīta ar SUP dēli izbraukāt Cenas purvu! Absolūti piekrītu tam, ka nav jābrauc uz ārzemēm, jo Latvija ir ļoti skaista. Arī tagad, kad rudens nāk un izgrezno Latviju.»