Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Latvijā

Uzzini, kurš koks tev atbilst pēc horoskopa

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

3.lapa

PĪLĀDZIS

1.aprīlis - 10.aprīlis;
4.oktobris - 13.oktobris.

Ārēji trausls, bet iekšēji ļoti spēcīgs - tāds ir Pīlādzis. Viņu jau no tālienes var pazīt pēc vieglās gaitas. Smaids gandrīz nekad neatstāj viņa seju. Viņam ir laba gaume, patīk labi ģērbties, un viņš uzsver savas labās īpašības. Viņš ātri pierod pie apstākļiem, nav egoistisks, tomēr ir nedaudz egocentrisks, diezgan patstāvīgs, bet reizēm tomēr nonāk citu atkarībā. Grib dzīvot patstāvīgu dzīvi, viņam ir augsta atbildības sajūta. Viņu nekad nepamet vainas apziņa par visu, kas notiek. Ar viņu ir grūti kontaktēties, jo viņam trūkst dabiskuma attiecībās. Reizēm viņš ir naivs un ļauj sevi ekspluatēt. Tomēr tuviniekiem Pīlādzis ir īpaši mīļš, jo prot tiem sagādāt prieku. Mīlā daudz dod, bet daudz arī vēlas saņemt pretī. Viņu nedrīkst mānīt vai likt viņam vilties, jo Pīlādzis nepiedos. Pīlādzis ir gudrs, tomēr reizēm gadās, ka viņš nerealizē savus plānus, jo ieslīgst ikdienas darbos.

Šajā zīmē dzimuši:
(Andersens, Didro, Verdī, Zolā, Gogolis)

PAPELE

4.februāris - 9.februāris;
5.augusts - 13.augusts.

Papele ir dekoratīva, slaida un skaista jau agrā bērnībā, bet ar gadiem šajā ziņā rodas dažādas problēmas, jo viņa pārdzīvo laika pārāk straujo plūdumu. Un bailes kļūt vecai bojā viņas izskatu. Vienīgi apkārtējās vides labvēlīgā ietekme var viņai palīdzēt tikt vaļā no šī jūtīguma. Tādēļ Papelei rūpīgi jāizvēlas cilvēki, ar kuriem viņa grib satikties. Tas pats attiecas uz dzīves vietas maiņu, jo ne katrā vietā viņa spēj normāli attīsties. Papele nokalst šaurībā, bet arī pārāk liela brīve nav viņai vēlama. Papele ir ļoti jūtīga, kaut gan slēpj to zem šķietamas brīvības maskas. Kaut arī nevēlas izrādīt, viņa viegli pakļaujas pesimismam. Ja papele ir saprātīga, tad spēj arī veiksmīgi regulēt savus pesimisma uzplūdus, lai tie nekļūtu hroniski. Drosme un lepnums liek viņai pretoties uzmācīgajām problēmām, un ārēji Papele reti kad izrāda nemieru. Tie, kas Papeli nepazīst, var padomāt, ka tā ir jautra un bezrūpīga persona. Mīlestībā Papele uztver katru smalkāko niansi, un pat tīrie sīkumi spēj viņu satracināt. Laulības dzīvē Papelei grūti kļūt laimīgai, jo viņu traucē pārliekais jūtīgums un patstāvīgums. Papele nav materiālistiska, drīzāk altruistiska, tomēr lieliski organizēta, lai neaizmirstu padomāt arī par nākotni. Papeles zīmē dzimušie nereti kļūst par ārstiem.

Šajā zīmē dzimuši:
(Mendeļejevs, Žils Verns, Salvadors Dalī)

OZOLS

21.marts

Ozola izskats ir ļoti solīds, tāpēc viņš izraisa apkārtējos uzticību. Viņam ir laba veselība, un tas viņam ir ļoti svarīgi, jo Ozols necieš slimības. Pēc būtības Ozols ir drosmīgs, izturīgs, apveltīts ar lielu gribasspēku. Viņš nekad neatteiksies no jebkādiem līdzekļiem. Tomēr šajā nepiekāpībā ir arī savs sliktums, jo Ozols nemāk būt elastīgs, bieži ir neapmierināts. Viņam jābūt lielākam diplomātam. Ozols ir viesmīlīgs mājastēvs, labprāt uzņem ciemiņus. Uzticīgs draudzībā, bet ne vienmēr mīlestībā. Nereti viņu apžilbina, un Ozols iedomājas, ka tas ir uz mūžu, bet pēc laika jūtas pagaist, kā nebijušas. Ozols it kā ieaug paša radītā vidē un nelabprāt maina dzīves vietu. Vispār Ozols ir konservatīvs, nepieņem citu padomus. Visa viņa uzmanība pirmām kārtām vērsta uz paša personu, citu dzīve viņu maz interesē. Ozolam piemīt intuīcija, viņš tiks laukā no jebkuras ķezas. Bet apkārtējiem Ozols ir spējīgs garantēt materiālu labklājību.

Šajā zīmē dzimuši:
(Bahs)

OSIS

25.maijs - 3.jūnijs;
22.novembris - 1.decembris.

Osis ir skaists un stiprs koks, uz kuru patīkami skatīties. Viņa augums - slaids, elegants, kustības brīvas un nepiespiestas. Ar viņu nav viegli sadzīvot, jo viņš ir prasīgs un enerģisks. Viņš vēlas dzīvot tikai tādos apstākļos, kas viņam it kā atbilst, un darīt tikai to, ko vēlas. Bet tai pašā laikā viņam nemaz nepatīk neatkarīga dzīve, viņš vēlas, lai par to nepārtraukti rūpējas. Reizēm rodas iespaids, ka viņš ir vājas gribas cilvēks bez jebkādas pienākuma sajūtas. Īstenībā viņš ļoti labi zina, ko vēlas. Osis ir ļoti patmīlīgs un lepojas ar saviem panākumiem. Ja viņš kaut ko vēlēsies panākt, tad sabradās savā ceļā visu, kas kavēs viņu piekļūt mērķim. Osis ir egoists, bet nav skopulis. Viņš labprāt dalīsies visā, kas viņam pieder. Mīlestībā Osis izsvērs visus par un pret, tāpēc reti kļūdīsies. Parasti laulības dzīve viņam izdodas, un tā ir balstīta uz mīlestību. Viņam ir stipra intuīcija, un viņa pareģojumi bieži piepildās. Osis vienmēr mazliet spēlējas ar likteni.

Šajā zīmē dzimuši:
(Džons Kenedijs, Marks Tvens)

Turpinājumu lasi nākamajā lapā