© Foto: Pexels.com

Darbs nekad nav tikai darbs. Tas ir prasmju, zināšanu un pieredzes realizācija, lai iegūtu finansiālu segumu, kas ļauj izdarīt noteiktas līmeņa izvēles it visā, sākot no uztura un beidzot ar ceļojumiem.

Taču astroloģiski darbs un biznesa potenciāls ir arī dvēseles uzdevuma realizācijas teritorija. Ja dvēsele ir tā, kas parāda cilvēka iekšējo enerģija apjomu šajā dzīvē un vibrācijas frekvenci, tad profesijas karma ir tā, kas parāda, kā strādā mūsu intelekts un prāts, kas tiešā veidā sadarbojas ar dvēseles uzdevumu.

Ne velti ir teiciens: “Dievam nav citu roku, kā tavējās - tāpēc rīkojies”. Tā šajā dzīvē ir mūsu nodarbošanās, profesija un arī hobiji. Taču, ne visiem jau piedzimšanas brīdī ir dotas līdzīgas iespējas sasniegumiem.

Un bizness ir tāds virziens, kas nodrošina ne vien algu, bet arī, iespējams, plašāku peļņu.

Tas ir ikdienas darbs ar risku, drosmi, spēju uzņemties atbildību, pieņemt lēmumus un reizēm rīkoties kolektīvā un personīgā labuma vārdā, darot to, kas nav saskaņā ar populāru viedokli vai gribu.

Foto: Pexels.com

Kuras ir tās zodiaka zīmes, kurām šajā dzīvē ir vislielākais potenciāls labai biznesa karmai? Un kādas ir to slepenās mistiskās prasmes, dotības un spējas, kas tieši šiem zodiakiem dod karmisko aizsardzību kļūdu dzēšanai? Lasiet tālāk!

Dvīņi

Dvīņi ir ļoti daudzpusīgi, elastīgi savā domāšanā un lieliski komunikācijā. Viņi izceļas jomās, kur nepieciešama elastīga domāšana un intelektuāli risinājumi.

Ar savu dabisko zinātkāri un prasmi veidot saziņu, viņi var attīstīt biznesu plašsaziņas līdzekļos, sociālajos tīklos, reklāmā, rakstniecībā vai sabiedriskajās attiecībās. Viņu spēja žonglēt ar vairākiem projektiem vienlaikus padara tos ideāli piemērotus ārštata vai konsultanta lomām.

Foto: Pexels.com

Auns

Auns ir pazīstams ar savu ambiciozitāti, pašpārliecinātību un sacensību garu. Viņi plaukst tieši jaudīgas enerģijas vidē un mīl uzņemties vadību.

Jauni uzņēmumi, konsultāciju sniegšana vai jebkuri pasākumi, kas prasa dinamisku lēmumu pieņemšanu un riska uzņemšanos, tam visam Auni ir ideāli piemēroti. Viņu dabiskā harizma padara tos lieliskus pārdošanā un mārketingā.

Foto: Pexels.com

Jaunava

Jaunavas ir uz detaļām orientētas, analītiskas un praktiskas personas. Viņiem ir lieliskas organizatoriskās prasmes un dedzīga acs noslīpēt detaļas līdz pilnībai.

To rūpīgais raksturs padara Jaunavas lieliski piemērotus karjerai grāmatvedības, projektu vadības vai konsultāciju jomā. Viņi var gūt panākumus arī jomās, kur nepieciešama izpēte, rediģēšana vai rakstīšana, piemēram, publicēšana vai tiešsaistes satura veidošana.

Foto: Pexels.com

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir inovatīvi, neatkarīgi un mīl domāt ārpus kastes. Viņi izceļas uzņēmumos, kas ļauj tiem kaut ko mainīt un apstrīdēt statusus un pieņēmumus.

Tehnoloģiju jaunuzņēmumi, sociālā uzņēmējdarbība vai ar ilgtspējību un humanitāriem mērķiem saistīti uzņēmumi atbilst viņu redzējumam. Viņi var arī attīstīties tādās jomās kā apmācība, konsultācijas vai zinātniskā izpēte.

Foto: Pexels.com

Vērsis

Vērši ir zināmi ar savu praktiskumu, apņēmību un mīlestību pret greznību. Viņiem ir spēcīga darba ētika, un viņus piesaista tādi procesi biznesā, kas nodrošina stabilitāti un finansiālo drošību.

Nekustamais īpašums, finanses un viesmīlība viņiem ir lieliski virzieni. Viņi var gūt panākumus arī uzņēmējdarbībā, kas saistīta ar pārtiku, modi vai mākslu, apvienojot mīlestību pret estētiku un gurmāno apmierinājumu.

Foto: Depositphotos

Mežāzis

Mežāži ar savu apņēmību, ambīcijām un disciplinētu pieeju dzīvei plaukst uzņēmumos, kur nepieciešama vadība, struktūra un ilgtermiņa plānošana. Uzņēmējdarbība finanšu, biznesa konsultāciju vai projektu vadības jomā atbilst viņu stratēģiskajai domāšanai.

Viņi var arī izcelties uzņēmumos, kas saistīti ar būvniecību, inženierzinātnēm vai nekustamo īpašumu.

Foto: Depositphotos

Vēzis

Vēži ir pazīstami ar savu audzinošo dabu, emocionālo inteliģenci un spēcīgo intuīciju. Viņi izceļas uzņēmumos, kas ietver rūpes par citiem vai emocionāla atbalsta sniegšanu.

Uzņēmumi, kas darbojas no mājām, konsultācijas vai ar veselības aprūpi saistīti virzieni atbilst viņu empātiskajam raksturam. Turklāt viņiem ir liels uzmanības fokuss uz dizainu, un viņi var sevi atklāt interjera dizainā vai kulinārijas mākslā.

Foto: Depositphotos

Lauva

Lauvas ir dabiski dzimuši līderi, kuriem piemīt iekšēja nojauta. Viņi gūst panākumus lomās, kas ļauj viņiem būt uzmanības centrā un demonstrēt savu radošumu.

Skatuves māksla, pasākumu plānošana vai savu izklaides pasākumu uzsākšana - šīs jomas var izmantot viņu dinamisko enerģiju un harizmu. Lauvas var izcelties arī modes, skaistuma vai personīgā zīmola veidošanā.

Foto: Depositphotos

Svari

Svari ir dabiski starpnieki, diplomātiski un ļoti sabiedriski. Viņi izceļas ar lomām, kur nepieciešama līdzsvarota perspektīva un starppersonu prasmes.

Viņiem var būt piemērota uzņēmējdarbība tiesību jomā, sabiedriskajās attiecībās vai mediāciju sarunas. Viņu estētiskā izjūta un mīlestība pret harmoniju padara tos lieliski piemērotus pasākumiem, kas saistīti ar modi, skaistumu vai pasākumu vadīšanu.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv