© Foto: pixabay.com

Vai ir smarža, kas vislabāk atbilst katras zodiaka zīmes pārstāvjiem? Izrādās, ka ir, jo katra zodiaka zīme atšķiras ar savu raksturu, dzīves uztveri un pasaules izjūtu.

Tāpat katrai zīmei varot būt arī īpaša smarža, kas viņiem raksturīga, raksta BestLife. Izlasi, vai tev atbilst tava smarža?

Auns - kanēlis

Foto: pixabay.com

Šai drosmīgajai un pārliecinošai uguns zīmei vajadzētu meklēt smaržas, kas ietver pikantas notis, piemēram, kanēli. Šīs iemīļotās garšvielas aromāts var dot enerģiju un iedvesmot Aunu.

Vērsis - heliotrops

Foto: pixabay.com

Vēršu cilvēkiem ir nepieciešama izsmalcināta smarža. Astroloģijas eksperti saka, ka viņiem vajadzētu meklēt nepiespiestas, dabiskas smaržas. Heliotrope piedāvā maigu mandeļu un vaniļas aromātu ar zemes pieskaņu, kas, pēc dažu domām, vairāk atgādina ēdienu, nevis ziedu. Tātad, šī smarža ir ideāli piemērota gardēžiem Vēršiem.

Dvīņi - maijpuķīte

Foto: pixabay.com

Maijpuķītes aromāts ir dzīvespriecīgs, atspoguļojot vienu no labākajām un spilgtākajām Dvīņu personības īpašībām. Tajā pašā laikā maijpuķītēm ir divējāda daba, tāpat kā Dvīņiem: šie ziedi ir skaisti un smaržīgi, bet ļoti indīgi.

Vēzis - Palo Santo

Foto: Depositphotos

Vēzis ir gādīgs mājinieks, kurš lielu uzmanību pievērš mājīgas atmosfēras radīšanai. Šīs zīmes pārstāvjiem iesaka svētā Palo Santo koka smaržu. Šī relaksējošā smarža ir ideāla izvēle, kas palīdzēs Vēžiem atpūsties pēc saspringtas dienas, kā arī attīrīs telpu no negatīvās enerģijas.

Lauva - citrusaugļi

Foto: pixabay.com

Šai saules valdītajai zīmei ir nepieciešams viegls un jautrs aromāts, kas atbilstu tās dzīvespriecīgajai un uzmanību piesaistošajai personībai. Šeit citrusaugļi nāk palīgā. Apelsīniem, mandarīniem un pat greipfrūtiem ir smarža, kas patīk spilgtām Lauvām. Viņi ir drosmīgi, kaislīgi, enerģiski un mīl izcelties no pūļa.

Jaunava - priežu skujas

Foto: pixabay.com

Šī praktiskā un saprātīgā zīme dod priekšroku vienkāršām smaržām, kas smaržo svaigi un dabiski. Jaunavas kā piezemētas un veselīgas zemes zīmes piesaista priežu skuju smarža, norāda astrologi. Turklāt šī smarža rada tikko iztīrītas mājas attēlus, jo tā ir saistīta ar noteiktiem dezinfekcijas līdzekļiem. Tas palīdzēs Jaunavām justies piezemētām un līdzsvarotām.

Svari - roze

Foto: pixabay.com

Svariem ir vajadzīgas romantiskas, sievišķīgas smaržas. Un rozes smarža palīdzēs viņiem nodot savu sentimentālās pievilcības enerģiju. Šīs zīmes pārstāvji, valkājot šo smaržu, jutīsies pārliecinātāki un enerģiskāki.

Skorpions - jasmīns

Foto: pixabay.com

Skorpiona aromātam jābūt treknam. Viņiem iesaka smaržas ar jasmīnu. Šis eksotiskais aromāts ir lieliski piemērots zīmei, kas saistīta ar spēku, bagātību, noslēpumu un pārvērtībām. Turklāt jasmīns ir afrodiziaks, kas pazīstams ar savām jutekliskajām īpašībām, kuras ir arī Skorpioniem.

Strēlnieks - eikalipts

Foto: Depositphotos

Šī brīvdomīgā un impulsīvā zīme varētu vēlēties apsvērt tādu nišas aromātu kā eikalipts. Strēlnieks ir zīme, kas saistīta ar filozofiju, garīgumu un dziedināšanu. Un, ņemot vērā to saistību ar medicīnu un progresu, Strēlnieki ir saistīti ar eikalipta smaržu.

Mežāzis - vaniļa

Foto: pixabay.com

Mežāzim raksturīgais aromāts ir vienkārša vaniļa. Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, ir bezjēdzīgi, uzticami un strādīgi. Šā iemesla dēļ viņus piesaista vaniļas smarža.

Ūdensvīrs - krustnagliņas

Foto: pixabay.com

Ūdensvīri ir Zodiaka novatori un intelektuāļi, kas vienmēr šokē citus ar saviem izgudrojumiem un inteliģenci. Viņi labi sader ar negaidītām smaržām, piemēram, krustnagliņām. Šai pikantajai un spēcīgajai garšvielai ir bagātīga garša un tās aromāts ir ideāli piemērots tiem, kas dzimuši zem Ūdensvīra zīmes.

Zivis - pačūlija

Foto: Depositphotos

Zivis ir radošās Zodiaka romantiķes, kas vienmēr fantazē par kaut ko vai kādu. Kad Zivis izjūt vēlmi aizbēgt savā sapņu pasaulē, pačūlija var būt neticami relaksējoša un nomierinoša smarža.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv