Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā

Uzzini, kurš koks tev atbilst pēc horoskopa

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

2.lapa

RIEKSTS

21.aprīlis - 30.aprīlis;
24.oktobris - 2.novembris.

Dabiskumu Riekstu koks uzsver kā kādu nevēlamu rakstura īpašību. Patiesībā viņš ir ļoti kautrīgs un sastāv no vienām pretrunām. Riekstam mēdz pārmest nervozitāti, agresivitāti un egoismu, tomēr īstenībā viņš ir viesmīlīgs, devīgs un drosmīgs. Cilvēki nekad nezina kā pret viņu izturēties. Viņš mēdz bez īpaša iemesla dāvāt vai pēkšņi pārtraukt draudzību un mīlestību. Ir pieradis ciest un sarežģīt situāciju. Ir greizsirdīgs, jūtīgs un nelīdzsvarots. Dzīvojot kopā ar viņu, esiet gatavs mūžīgiem pārsteigumiem un nejaušībām. Riekstu koks spēj sev pilnīgi pakļaut savu partneri. Viņš ļoti grib būt uzmanības centrā un cenšas, lai dzīve nebūtu banāla. Nebaidās riska, neatbalsta kompromisus un nekādā ziņā neies pa jau iemītu taciņu. Uzskata, ka var paļauties vienīgi uz sevi, vēlas būt neatkarīgs. Riekstiem ir daudz draugu, bet ir arī daudz ienaidnieku. Viņš ir persona, kuru noteikti ievēro un ar kuru jārēķinās.

Šajā zīmē dzimuši:
(Ļeņins, Kronins, Elizabete II)

PŪPOLS

1.marts - 10.marts;
3.septembris - 12.septembris.

Pūpolā jaušams kaut kas noslēpumains. Viņa pievilcība ir tieši tajā apstāklī, ka viņa skaistums nav atklāts, bet tikai it kā nejauši pavīd. Pūpola skaistums ir melanholisks. Ļoti jūtīgs, mīl saules gaismu un ūdens pieskārienu. Tāpat arī asi reaģē uz smaržu un garšu. Kā neviens cits Pūpols māk izmantot garām slīdošu mirkli un neatteikties pat no niecīgākā prieka. Neticiet viņa atturīgajai sejas izteiksmei. Neskatoties uz ārieni, viņam raksturīga darbošanās un pārliecība. Viņš labi zina, ko vēlas, bet citiem to neuzspiedīs, jo Pūpols ir mierīgs un pacietīgs, nevienam negrib pavēlēt. Pūpolā ir kaut kas no dzejnieka, tomēr Pūpols neskumst un nepadodas vājumam, tāpat nav īsts pesimists. Pūpols ir diezgan smags partneris rakstura ziņā un nespēj iejusties situācijā un nemīl kompromisus. Viņa bezpalīdzība bieži vien ir taktika. Dažreiz pa jokam viņš var notēlot slimu cilvēku. Jūtās Pūpols ir drīzāk romantisks nekā sentimentāls. Ļoti inteliģents, viņam piemīt mākslinieka dotības, fantāzija ir labs psihologs. Viņa dzīve varētu paiet gluži mierīgi, ja nebūtu tādas tiekšanās pēc mīlas piedzīvojumiem un ciešanām. Ja viņš sūdzas, neticiet, jo jūtas bez ciešanām viņam neko nenozīmē.

Šajā zīmē dzimuši:
(Mikelandželo, Elizabete I, Ševaljē)

PRIEDE

19.februāris - 29.februāris;
24.augusts - 2.septembris.

Priedes augums mēdz būt smalks, izskatīgs, dekoratīvs. Priedes mēdz izcelt savas labākās rakstura īpašības. Viņas mīl savas mājas, skaistas telpas un vērtīgus priekšmetus. Priede zina, ko vēlas, un dzīvē nepeld pa straumi, bet gan pati veido nākotni. Vispār Priede ir drosmīga un dzīves triecienus saņem ar paceltu galvu. Māka riskēt palīdz viņai virzīties uz priekšu. Priede vienmēr pratīs izkulties no sarežģītām situācijām. Ar savu spēcīgo raksturu vienmēr sasniegs vēlamo. Lai gan sabiedrībā Priede ir draudzīga un enerģiska, viņa tomēr nav visai izpalīdzīga un dāsna. Dzīvē augstu vērtē pašlepnumu. Vienā virzienā gan Priedes raksturs ir vājš - mīlestībā. Jūtās viņa ir impulsīva, spējīga viegli aizrauties, par ko vēlāk pašai jācieš. Priede tiks galā ar visu, ja tikai mīlestība neizjauks šos nodomus.

Šajā zīmē dzimuši:
(Šopēns, Vašingtons, Kaligula, Bermane)

Turpinājumu lasi nākamajā lapā