Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Latvijā

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© depo.ba

Šodienas svarīgākie notikumi.

VALDE IECELTA: Šodien notikusi Privatizācijas aģentūras ārkārtas akcionāru sapulce, kurā par aģentūras valdes priekšsēdētāju ir iecelts Vladimirs Loginovs, bet par valdes locekli - Ģirts Freibergs.

AIZGĀJUSI MŪŽĪBĀ:  Nedēļas nogalē mirusi Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) dekāne Inta Brikše. Atvadīšanās no Intas Brikšes notiks ceturtdien, 6.novembrī, no plkst.10 līdz 12 LU Lielajā aulā.

NEDIENAS JELGAVĀ: Pirmdien ap plkst.12 Jelgavas Amatu vidusskolā no baloniņa izsmidzināta kodīga gāzveida viela, kā rezultātā četri skolēni nogādāti slimnīcā.

BIEDĒJOŠS VIEDOKLIS: Par nākamo Krievijas agresijas upuri pēc Ukrainas var kļūt Baltijas valstis, intervijā, kas svētdien pārraidīta Ukrainas telekanāla "1+1" ēterā, brīdināja čečenu trimdas līderis Ahmeds Zakajevs.Londonā atbildot uz ukraiņu žurnālista jautājumu par nākamajiem Krievijas agresijas plāniem, Čečenijas trimdas valdības vadītājs Zakajevs sacīja: "Tā ir Baltija. Ja šodien atļaus aprīt Ukrainu, nākamās būs Baltijas valstis. Rietumos to jau ir ļoti konkrēti sapratuši un noteikuši - nākamie mēģinājumi būs tur."

POZITĪVI: Sācies novembris, kas jau otro gadu pēc kārtas Latvijā tiek pasludināts par vīriešu veselības mēnesi un, audzējot ūsas, vīrieši tiek aicināti pievērst uzmanību savai veselībai.