Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Latvijā

Labdarības koncertā Ventspilī bērniem ar īpašām vajadzībām saziedoti 1500 lati

Labdarības koncertā "No debesīm es atnesu", kas vakar notika Ventspils baptistu lūgšanu namā, bērniem ar īpašām vajadzībām saziedoti 1511,30 lati un 1,78 eiro (1,25 lati).

Labdarības koncertu sesto gadu Ventspilī organizēja partija "Latvijai un Ventspilij". Partijas valdes priekšsēdētājs un pasākuma sponsors Ventspils mērs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij") pateicās visiem, kuri palīdzēja savākt līdzekļus atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" bērniem, kā arī aicināja ikvienu domāt par labo un palīdzēt līdzcilvēkiem, jo labais vairo labo, un ikviens no mums var kādam palīdzēt - kaut ar labu vārdu vai padomu.

Koncertā uzstājās Ventspils popgrupa "Jūras akmentiņi", mūziķis Valters Gleške un īpašā viešņa - dziedātāja Aija Andrejeva. Pasākumu ar sirdsvārdiem papildināja Saeimas deputāte Dana Reizniece-Ozola (ZZS).

Labdarības koncerts tika organizēts, lai vāktu ziedojumus atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš" bērniem. Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem ārstēšanās vai rehabilitācijas kursu apmeklēšanai, vingrošanai vai masāžām. Ziedojumi tiks nodoti atbalsta centram "Cimdiņš", kura speciālisti vislabāk varēs novērtēt, kuriem bērniem palīdzība nepieciešama vissteidzamāk.