Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Apmeklējot izrādes, palīdzi piepildīt bērnu un jauniešu Ziemassvētku sapņus

© f64.lv, Kaspars Krafts

Labdarības organizācija "Palīdzēsim.lv" aicina ikvienu šodien apmeklēt "Willa teātra" izrādes Hanzas peronā, tādējādi ziedojot bērnu un jauniešu Ziemassvētku sapņu piepildījumam, informē organizācijas vadītāja Ilze Skuja.

Ikviens plkst.14 ir aicināts uz izrādi "Limonāde", bet plkst.17 uz izrādi "Pilna slodze". Ieejas biļete ir 10 eiro ziedojums, kas tiks novirzīts "Palīdzēsim.lv" redzeslokā esošo bērnu un jauniešu Ziemassvētku sapņu piepildījumam.

Skuja norāda, ka Ziemassvētki ir brīdis, kurā mums ir vēlme kaut nedaudz pierimt ikdienas skrējienā un izjust svētku burvību, klusumu, baltumu un labestību. Tas ir arī notikumu, dāvanu, bagātīgi klātu galdu, našķu un prieka laiks, tomēr ne visās ģimenēs tā ir. Tādēļ organizācija priecājas par iespēju apmeklēt teātra izrādes bērniem un jauniešiem, kuri paši to nevarētu atļauties.

Savukārt Hanzas Perona mākslinieciskais direktors Miks Magone uzsver, ka svētku laiks izsenis ir steigas, pirkšanas, pārdošanas, dzīrošanas un citādi sakāpinātu emociju laiks. Turklāt bieži vien ar iepirkšanos steigā mums šķiet, ka atpērkamies.

"Pienākums izpildīts. Ģimenes, kolēģu, paziņu un citu priekšā. Kad pienākuma nav, bet ir vienkārša vēlme iepriecināt tos, kuri visā šajā burzmā un skrējienā noraugās no malas ar, iespējams, skumju un neticīgu skatu, tad kopā sanāk domubiedri - sarīko svētkus ar teātri. Proti, aicina uz divām izrādēm labdarības organizācijas redzes lokā esošos bērnus un jauniešus, kā arī visus, kuri ar savu ziedojumu vēlas līdzēt vairot šo jauno cilvēku Ziemassvētku sajūtu," viņš stāsta.