Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Edvardam Strazdiņam duets ar dziedātāju no Edinburgas

© Publicitātes foto

Latviešu jaunās kantrī mūzikas pārstāvis Edvards Strazdiņš, kurš maijā laida klajā savu debijas albumu “Lauku dzīves miera osta”, piedāvā savu pirmo duetu, kas tapis sadarbībā ar Edinburgā dzīvojošo dziedātāju Annu Wohl.

Dziesmas “Druvā” video producējis Kaspars Kambars, un tas filmēts gan Strenčos, gan arī zirgu audzētavā “Priednieki”. Klipā skatāmas īstas lauku ainavas, tiesa, zirgu stallis gan izskatās aizdomīgi sterils, bet par to labāk spriest zirgu audzētājiem… Mīlas pāri klipā attēlojuši Karlīna Druviņa un Rinalds Mārtiņsons.

Dziesmas “Druvā” mūzikas un teksta autors Edvards par dziesmas tapšanu: “Annu kā dueta partneri mēs izraudzījāmies ar konkursa palīdzību. Tā kā savu ikdienu Anna vada Skotijā, dziesmu ierakstījām, tā īsti nesatiekoties. Pirmo reizi kopīgi ar Annu dzīvajā izpildījumā dziesma izskanēja jūnija sākumā pirms grupas “bet bet” koncerta Strenčos, kur daļēji tika filmēts arī video.”

Anna: “Nekas nav neiespējams - tā es varētu raksturot mūsu sadarbību ar Edvardu! Attālums netraucēja šīs dziesmas radīšanu. Ieraksts tika veikts divās dažādās valstīs un pabeigts Latvijā. Es Edinburgā strādāju ar producentu Des Whitlie no “Washouse” studijas Skotijā, kamēr Edvards kopā ar Gintu Stankeviču producēja dziesmu “Factory Sounds Studio” Rīgā. Manuprāt, sanācis lielisks vasaras ballīšu hits. Mūs ar Edvardu vieno apņemšanās, neatlaidība un protams, mūzika! Man Edvarda mūzika ļoti patīk un es ceru uz turpmāku sadarbību jaunu dziesmu radīšanā.”