Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jaunais kantrī censonis Strazdiņš aicina uz brīvdabas koncertu Dursupē

© Publicitātes foto

Šo svētdien, 18. jūnijā, Talsu novada Dursupē ar Igo un citu īpašo viesu piedalīšanos jau otro gadu pēc kārtas notiks jaunā mūziķa Edvarda Strazdiņa brīvdabas koncerts “Satikšanās Dursupē”.

Nesen atjaunotajās Dursupes dzirnavās arī šogad tiek rīkots Edvarda Strazdiņa brīvdabas koncerts, kas pērn, neraugoties uz to, ka notika pirmo reizi, bija pulcējis itin kuplu klausītāju pulku - koncerta īpašie viesi tad bija Guntars Račs un Niklāss Pugejs.

Šogad pasākumu papildinās jau plašāks īpašo viesu saraksts - dziedātājs Igo tandēmā ar ģitārspēles virtuozu Ēriku Upenieku, Arnis Veisbārdis no “Duceles”, dziesmu autors un izpildītājs Gatis Mūrnieks, kā arī jaunā, talantīgā meitene no Liepājas - Samanta Balcere. Skanēs dziesmas no Edvarda Strazdiņa nupat klajā nākušā debijas albuma “Lauku dzīves miera osta”. Gaidāmi dažādi, līdz šim nedzirdēti dueti un, protams, skanēs arī visiem zināmas, populārākās Igo repertuāra dziesmas.

Edvards Strazdiņš: “Man dzīvē ir gana veicies, ka apkārt vienmēr bijusi miera, mīlestības un svaiga gaisa pilna vide jeb miera osta, kas ļāvusi iedvesmot un ļauties tādiem izaicinājumiem kā šis koncerts. Aicinu ikvienu uz savu “Lauku dzīves miera ostu” labiekārtotajā Dursupes dzirnavu teritorijā! Labas emocijas garantētas!”