Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Sāks atgriezt naudu par biļetēm uz Ļepsa koncertu Rīgā

© Nora Krevņeva/F64 Photo Agency

"Pateicamies visiem par pacietību situācijā ar naudas atgriešanu par biļetēm uz Grigorija Ļepsa koncertu "Arēnā Rīga", kas tika atcelts sakarā ar Ārlietu ministrijas lēmumu. Vēlamies paziņot, ka apakšuzņēmēju maksājumu atgriešanas process ir noslēdzies, un pirmdien 9.decembrī "Biļešu Serviss" tīklā sāksies naudas atmaksa par minētā koncerta biļetēm," ziņo pasākuma organizētāji.

Kompānija "Bravo Events" pateicas visiem partneriem, kas atrada iespēju atgriezt vai ieskaitīt citu projektu rēķinā maksājumus, kas tika veikti saistībā ar Grigorija Ļepsa koncertu.

Šajā jautājumā neizdevās vienoties tikai ar vienu organizāciju - Rīgas Pilsētas Būvvaldi, kura atteicās pārrēķināt maksājumu par koncerta afišu izvietošanu pilsētā. Neskatoties uz šo, kā arī uz citiem finansiālajiem zaudējumiem, kuri ir neizbēgami pasākuma atcelšanas gadījumā, organizators pieņēmis lēmumu par naudas atgriešanu klientiem pilnā apmērā.

Visiem Grigorija Ļepsa daiļrades cienītājiem ir iespēja apmeklēt viņa koncertu Tallinā 21.februārī. Klientu ērtībai tika organizēts transfērs no Rīgas uz koncertzāli Tallinā un atpakaļ. Autobusa biļetes cena - 25 eiro. Mainot Rīgas koncerta biļetes uz Grigorija Ļepsa koncerta biļetēm Tallinā, brauciena cena - 15 eiro. Papildinformācija mūsu mājas lapā www.bravoevents.lv, ka arī www.bilesuserviss.lv

Naudu par biļetēm, kas iegādātas SIA "BIĻEŠU SERVISS" tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu "BIĻEŠU SERVISS" mājas lapā. Aizpildītu veidlapu sūtiet uz e-pasta adresi info@bilesuserviss.lv. Aizpildītu pieteikuma veidlapu var nodot arī Rīgas Kongresu nama kasē.

Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt līdz 08.03.2020.