Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Zvaigznes

Stīvenam Sigalam cilpa kļūst aizvien ciešāka

Keidena Ngujena © Scanpix

Cilpa ap 58 gadus vecā amerikāņu aktiera Stīvena Sigala kaklu kļūst aizvien ciešāka un apsūdzība nopietnāka. Pagājušā gadsimta 90. gadu populārais cīņu filmu varonis, producents, scenāriju autors un aikido, karatē, džudo un kendo meistars izmantojot sievietes kā seksuālas rotaļlietas un nodarbinot vairākas personiskās «seksa verdzenes».

Acīmredzot ar to vien ir par maz, ka Stīvens Sigals savulaik ir terorizējis savas bijušās sievas un palaidis pret viņām rokas. Izrādās, ka ar gadiem Holivudas zvaigzne nav kļuvis nedz rāmāks, nedz lēnīgāks, bet tieši pretēji – viņa seksuālā iekāre ir augusi augumā.

Stīvena Sigala bijusī asistente Keidena Ngujena ir iesniegusi tiesā sūdzību, kurā pārmet aktierim seksuālu uzmācību, nelegālu cilvēku tirdzniecību, kā arī nelikumīgu darba uzteikumu un maldīgas informācijas sniegšanu par darba pienākumiem. Sūdzētāja vēlas saņemt no Sigala par viņai nodarītajām ciešanām atlīdzību vairāk nekā viena miljona dolāru apmērā.

Sigala «seksa verdzenes»

Pēc interneta portālu «Tmz.com» un «Radaronline» publiskotās informācijas, šie notikumi risinājušies 2010. gada sākumā, kad Sigals ar sludinājuma starpniecību meklējis personīgo asistenti. Runa šajā gadījumā esot bijusi ne tikai par darbu Sigala firmā, bet arī par piedalīšanos TV realitātes šovā «Steven Seagal: Lawman». Uz šo vietu pieteicās arī 23 gadus vecā modele Keidena Ngujena. Dabūjusi darbu, jaunā sieviete drīz vien konstatēja, ka viņai nākas pildīt pilnīgi citus pienākumus, nekā viņa bija sapratusi darba intervijas laikā. Keidena žēlojas, ka viņas darba devējs izturējies pret viņu kā pret savu seksa rotaļlietu: Sigals grābstījies gan zem blūzes, gan svārkiem, gan pa reizei ieslidinājis roku viņas biksēs. Sieviete, nespēdama izturēt šādu attieksmi, esot izskrējusi no ofisa, bet nākamajā rītā šī pazemošana turpinājusies. «Viņš mani piespieda norīt kaut kādas nelegālas narkotikas un pēc tam atkal seksuāli uzmācās. Viņš apgalvoja, ka viņa sievai neesot iebildumu, ka mūsu starpā veidojas seksuāla rakstura attiecības,» savā apsūdzībā stāsta Keidena. Sigala rezidencē Ņūorleānā, kurā ar privāto lidmašīnu tika nogādāta viņa jaunā asistente, esot uzturējušās vēl divas krievu meitenes, kuru pienākums bija dienu un nakti septiņas dienas nedēļā būt gatavībā sniegt Stīvenam seksuālus pakalpojumus. Reiz Keidena Ngujena bija spiesta pat noskatīties, kā aktieris nodarbojas ar seksu ar vienu no meitenēm, kuru sauca Saša. Jaunā sieviete to visu ilgāk nav spējusi izturēt, tāpēc jau pēc dažām dienām, kopš bija pieņemta darbā kā Sigala «personiskā asistente», ņēmusi kājas pār pleciem un pametusi aktiera māju.

Advokāts apsūdzību noliedz

Stīvena Sigala advokāts Martijs Singers, kurš, starp citu, savulaik ir pārstāvējis tiesā Nikolasu Keidžu, reaģējot uz šo apsūdzību, nosaucis minētos pārmetumus par nepamatotiem un smieklīgiem, sakot, ka tā vienkārši esot aktiera bijušās asistentes Keidenas Ngujenas atriebība par to, ka savulaik tika atlaista no darba. Turklāt sieviete esot nostrādājusi pie Sigala tikai dažas dienas. «Šie apgalvojumi ir absolūti nepatiesi,» skaidro advokāts. Atliek vien nogaidīt, ko un kā lems tiesa, ja tiešām tiks uzsākta prāva…

Trīs sievas un septiņi bērni

Holivudas «action» zvaigzne var atskatīties uz vairākām laulībām. Viņa pirmā sieva bija japāniete Mijako Fudžitani, ar kuru Stīvens bija precējies no 1975. līdz 1986. gadam. Mijako tāpat kā Stīvens pilnībā pārvaldīja aikido mākslu, un abi strādāja par treneriem Japānā pašu izveidotajā cīņu mākslu skolā. Viņu laulībā dzima divi bērni. Taču 80. gadu beigās Sigals atgriezās ASV, bet Fudžitani palika Japānā, kur turpināja kopīgi aizsākto darbu. Mijako ļoti smagi pārdzīvoja šķiršanos. Savā grāmatā viņa raksta: «Rakstot šo grāmatu, es ceru atbrīvoties no sloga, ko man nācies nest kopš tā laika, kad Stīvens Sigals pēkšņi atgriezās ASV un pameta mūsu ģimeni, skolu un mani.»

Atgriezies ASV, Sigals apprecējās ar Andrienu Larussu (1984–1986), tiesa, drīz vien no viņas izšķīrās un pēc kāda laika atkal no jauna iestūrēja laulības ostā. Par viņa trešo sievu kļuva aktrise Kellija Lebroka, ar kuru kopā aktieris izaudzinājis četrus bērnus. 1996. gadā Sigala un Lebrokas laulība tika šķirta. Bijušās sievas vieta nepalika ilgi tukša – to ieņēma Sigala un Kellijas bērnu aukle Arisa Volfa. Arisa dāvāja Stīvenam meitu, kura ir aktiera septītais bērns.

Paraksti:

Kayden Nguyen.jpg

NEPATIKA GRĀBSTĪŠANĀS

Sigala bijusī personīgā asistente Keidena, kurai nepatika bosa seksuālā uzmākšanās.

Kelly LeBrock.jpg

BĒRNU MĀTE

Sigala trešā sieva aktrise Kellija Lebroka, ar kuru aktierim ir četri bērni.

Miyako Fujitani.jpg

KOPĪGAS INTERESES

Sigala pirmā sieva, japāniete Mijako Fudžitani, kura ir lieliska aikido trenere.

Steven Seagal

APSŪDZĒTAIS

Ko darīt? Cilpa ap 58 gadus vecā amerikāņu aktiera Stīvena Sigala kaklu kļūst aizvien ciešāka.

Steven Seagal_Fujitani

VĒL KOPĀ

Sigals un Fudžitani bija precējušies no 1975. līdz 1986. gadam.