Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Rajecka un Bulis iesaistās bārmeņu aroda svētkos

© F64

Aizvadītajā nedēļā privātā ballītē klubā «Sapņi un kokteiļi» glāzītes cilāja un līksmoja bārmeņi: šeit tika svinēta Latvijas Bārmeņu federācijas gada jubileja.

Sanākušajiem viesiem svinīgā gaisotnē tika piešķirtas kluba biedra kartes un īpašas pazīšanās zīmes – sarkanas kaklasaites. Kopā ar bārmeņiem šos svētkus bija aicināti atzīmēt arī aktieris Andris Bulis un dziedātāja Olga Rajecka. Kā novēroja »VZ«, abi ātri atrada kopīgu valodu ar bārmeņiem un jutās kā starp savējiem. «Organizācijas galvenie mērķi ir Latvijas bārmeņu kvalifikācijas celšana, kā arī dažādu profesionālu, tajā skaitā starptautisku, konkursu un semināru organizēšana, uzturot un attīstot sakarus ar līdzīgām organizācijām ārvalstīs, kā arī stiprināt sadarbību ar nozares uzņēmējiem un produkcijas izplatītājiem,» federācijas darbību »VZ« skaidroja tās prezidents Raitis Akerblums.

PIE BĀRA MĀCEKĻI

Malkojot kokteiļus un tērgājot ar amata brāļiem un māsām, pasākumā izklaidējās arī bārmeņi – dvīņi Andris un Ingus Reizenbergi. «Es šodien atpūšos, bet pie bāra palika strādāt bārmeņa māceklis. Šī viņam būs lielā zvaigžņu stunda sevi parādīt,» »VZ« informēja Andris.

PĒTA PIEDĀVĀJUMUS

Saņemot savu kluba biedra kaklasaiti un karti, tās atlaižu iespējas rūpīgi izpētīja viens no virtuozākajiem «flair» bārmeņiem ar iesauku Biezpiens, īstajā vārdā Ivars Rutkovskis.

ĀTRI IEJUTĀS

Aktieris Andris Bulis uzreiz ķērās pie lietas, proti, tā sauktā «welcome drink» jeb iepazīšanās dzēriena malkošanas un čalošanas ar pazīstamiem bārmeņiem. Spriežot pēc aktiera plašās pazīstamo publikas, viņš ir visai biežs viesis dažādos Rīgas krogos un klubos.

CENŠAS NOSLĒPTIES

Piespiedusies pie Andra Reizenberga sāniem, savu klātesamību sākumā centās notušēt dziedātāja Olga Rajecka. Pēc mirkļa dziedātāja starp bāra ļaudīm gan jau jutās kā zivs ūdenī.