Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Latvijas mākslinieks uzsācis sadarbību ar ukraiņu bokseri Usiku

© Publicitātes foto

Vladislavs Lakše, iespējams, starptautiski pazīstamākais Latvijas mākslinieks, uzsācis sadarbību ar ukraiņu bokseri Usiku, kurš nupat Polijas pilsētā Vroclavā nokautēja britu Danielu Dubuā.

Tā bija pirmā cīņa kopš 2022. gada augusta, kad Usiks uzvarēja Entoniju Džošua.

Latvijas mākslinieks Vladislavs Lakše ir slavens ar saviem panākumiem, sadarbojoties ar populāriem basketbolistiem un starptautiska līmeņa cīkstoņiem. Pagājušajās brīvdienās Vladislavs Lakše soctīklos ir prezentējis svaigu darbu ar nosaukumu «God’s Warrior» («Dieva karavīrs»).

«Mēs jau sen ar Aleksandru esam «uz sakariem». Uz boksa skatuves viņš vienmēr atšķiras ar savu raksturu un reliģiozitāti. «Dieva karavīrs» - tas ir cilvēks, kurš sit un uzvar, jo ticība kontrolē viņa garu. Zīmējumā es attēloju arī erceņģeli Gabriēlu, kurš ir «spēka eņģelis» un dod enerģiju uzvarai,» saka Vladislavs Lakše, kurš šobrīd kopā ar Usiku strādā pie jauniem projektiem.

Atgādinām, ka mākslinieks savas daiļrades laikā ir paspējis pastrādāt ar tādiem uzņēmumiem, kā «Nike», «Converse», «Puma», «Adidas» un daudziem citiem populāriem zīmoliem, kā arī sadarbojas ar vadošām NBA komandām galvenā dizainera lomā.