Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Girgensons atgriezies ''Sabres'' treniņos

© SCANPIX

Otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo ''Sabres'' pēc vairāku spēļu izlaišanas savainojuma dēļ atgriezies latviešu hokejists Zemgus Girgensons. Iespējams, Girgensons dosies laukumā jau nākamajā spēlē pret Nešvilas ''Predators''.

Zemgus Girgensons savainojumā iedzīvojās 15. novembra spēlē pret Sanhosē ''Sharks'', kad Bufalo piedzīvoja zaudējumu pagarinājumā ar 1:2. Girgensons izlaida nākamās četras spēles, un bez latvieša ierindā ''Sabres'' visās spēlēs piedzīvoja zaudējumus. Jāatgādina, ka latvietis savainojumā iedzīvojās pēc neveiksmīgas sadursmes ar pretinieku.

Otrdienas treniņā Girgensons jau piedalījās, un, iespējams, dosies laukumā Bufalo nākamajā cīņā pret Nešvilas ''Predators''. ''Tas ir atkarīgs no trenera. Šodien treniņā jutos labi, redzēsim, kā būs rīt,'' tā pēc pilna treniņa aizvadīšanas Zemgus, komentējot iespējamo došanos laukumā jau naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika.

Situāciju komentēja arī vienības galvenais treneris Dens Bailsma: ''Zemgus ir atgriezies treniņos ar komandu. Viņš izskatījās labi, bet skatīsimies, kā būs rīt.'' Girgensonu slavēja arī komandas biedrs Braiens Džionta, kurš atzīmē, ka komandai pēdējās spēlēs pietrūkusi Zemgus cīņa uz ledus. Girgensons šosezon 17 spēlēs ticis pie diviem (1+1) punktiem.

Spēle pret ''Predators'' naktī uz ceturtdien pulksten 2:00 pēc Latvijas laika.