Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Sports

Ostapenko WTA rangā saglabā 20.vietu

© Scanpix/ZUMA Press

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā nav mainījusi pozīciju un saglabā 20.vietu.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja rangā pakāpusies par vienu vietu un ierindojas 150.pozīcijā.

Daniela Vismane zaudējusi 21 vietu un atrodas 384.vietā, Diāna Marcinkēviča ir par 14 pozīcijām zemāk nekā pirms nedēļas (437.), Anna Ozerova noslīdējusi par 15 vietām zemāk (975.), bet Margarita Igantjeva pakāpusies par trīs pozīcijām (1203.).

WTA ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Ceturto vietu ieņem amerikāniete Džesika Pegula, piektā ir tunisiete Onsa Žabēra, bet uz sesto vietu pakāpusies Koko Gofa no ASV. Septītajā pozīcijā atrodas francūziete Karolīne Garsija, astotā ir grieķiete Marija Sakari, kamēr uz devīto vietu pakāpusies čehiete Marketa Vondroušova, bet labāko desmitniekā ielauzusies vēl viena čehiete Karolīna Muhova, kurai padevies septiņu vietu kāpums.

Dubultspēlēs Ostapenko zaudējusi septiņas vietu un atrodas 26.pozīcijā, bet Semeņistaja pakāpusies par divām vietām un ierindojas 212.pozīcijā.

Marcinkēviča un Vismane ir par divām vietām augstāk, ieņemot attiecīgi 214. un 215.vietu, kamēr Igantjeva savu pozīciju nav mainījusi (802.). Ozerova pakāpusies par divām vietām (996.), Denīza Marcinkēviča - par trīs vietām (1078.), Kamilla Bartone - par vienu vietu (1408). Marija Semeņistaja saglabājusi 1566.vietu, kamēr Līgai Dekmeijerei padevies sešu pozīciju kāpums (1566.).