Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Mārtiņš Oliņš pēc šķiršanās kļuvis slaidāks un atsācis dejot

Mārtiņš Oliņš kopā ar šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniekiem ballējās Rīgas naktsklubā «9. vilnis». Mārtiņš demonstrēja beidzamajā laikā uzaudzētos muskuļus. Turklāt pēc visiem sirdi plosošajiem attiecību notikumiem viņš kļuvis slaidāks. Īpašas diētas neievērojot un ēdot visu, kas garšo. Bieži vien gan izlaižot vakariņu maltīti un uzturā lietojot daudz ūdens, kā arī vingrojot © Ingrīda Punka

Plašāka sabiedrība garā stipro un bezbailīgo Mārtiņu Oliņu (31) iepazina TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni». Mārtiņš sabiedrībai parādīja, ka, būdams piekalts ratiņkrēslam, spēj dejot un veikt tādus akrobātiskus elementus, ka daudziem palika mute vaļā. Pēc šova Mārtiņam bija diezgan sarežģīts posms dzīvē. Viņš iemīlējās, taču attiecības, lai arī tik cerīgi sākušās, bija nolemtas neveiksmei.

Lai nedomātu par šķiršanās sāpēm un ilgām pēc ģimenes dzīves, Mārtiņš Oliņš nodevies darbiem. Viņš strādā gan bankā par biznesa analītiķi, gan vada savu privāto uzņēmumu, kas sniedz firmām grāmatvedības pakalpojumus. «Tas ir kā papildu prieciņš, kā arī iespēja neaizmirst iegūtās zināšanas. Lai gan bankā esmu analītiķis, grāmatvedība ir mana pirmā izglītība. Tādēļ uzturu gan savu firmu, gan zināšanas,» viņš stāsta.

Vēl nav atradis liktenīgo

Mārtiņš ir veiksmīgs jauns vīrietis ar stabiliem ienākumiem, vīrišķīgu raksturu, par kuru sapņot var ikviena sieviete, kas vēlas būt mīlēta un aprūpēta. Taču mīlas frontē Mārtiņam Oliņam pagaidām neveicas. Viņš nav atradis savu liktenīgo sievieti. «Nu jau atkal esmu viens,» grūtsirdīgi nopūšas Mārtiņš. Viņš ietur garu pauzi, pārdomādams piedzīvoto, un atklāj, ka nesenajās attiecībās it kā viss bijis kārtībā un pat ar draudzenes dēlu jau bija izveidojušās draudzīgas attiecības. Turklāt Mārtiņa simpātija bija ļoti daiļa sieviete. «Viss bija labi, taču mums kaut kā negāja. Tāpēc šķīrāmies. Tagad esmu apmierināts, ka man ir tik daudz nodarbošanos, kas palīdz nedomāt par to,» viņš nosaka.

Sevi plosīs uz skatuves

Šis pavasaris Mārtiņa dzīvē ir atnesis kādu patīkamu pārsteigumu. Kopā ar horeogrāfi Līgu Liberti sācies darbs pie dejas jauniestudējuma «Vainīga», kuru 19. un 20. maijā varēs vērot Zunda dārzā. «Izrādē man ir piecas deju partneres. Tas ir stāsts par attiecībām stundas garumā. Tātad vainīga ir tā, kas laimīga. Līga Liberte šajā izrādē atklāj savu attiecību pieredzi. Viņa bija precējusies, bet šajā kopdzīvē nejutās līdz galam laimīga. Tāpēc nav jāmoka sevi un otrs cilvēks, bet jāpieņem lēmums šķirties. Beigu beigās šķirtais pāris tomēr spēja saglabāt draudzīgas attiecības. Tādējādi arī es un manas deju partneres plosāmies uz skatuves un stundas garumā skatītājiem izstāstīsim šo attiecību stāstu,» ar izrādes sižetu iepazīstina Mārtiņš.

«Šajā projektā mani uzaicināja Līga Liberte, jo esam pazīstami jau no bērnudārza laika un vēlāk mūsu ceļi krustojās, mācoties Ādažu vidusskolā. Tā kā pazinu Līgu, pats arī uzprasījos pie viņas dejot. Pirms pieciem gadiem kopā ar Līgu, Oskaru Sadovski un nu jau mūžībā aizgājušo mūziķi Mārtiņu Freimani piedalījāmies dejas izrādē «Kā tev iet?»,» viņš atklāj savu dejošanas pieredzi.

Jau ilgus gadus Mārtiņa vaļasprieks ir deja. «Man ļoti patīk strādāt ar sevi, savu ķermeni un kustībām. Uzkrāta arī lieliska pieredze gan deju šovā, gan strādājot kopā ar Līgu. Tādēļ varu teikt, ka tagad līdz ar jauno dejas izrādi mani sapņi atkal ir piepildījušies. Nav tik svarīgi būt uz skatuves, vairāk mani valdzina pats gatavošanās un deju iestudēšanas process,» sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj Mārtiņš.