Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Skandalozi

VAKARA ZIŅAS: Mārtiņš Ruskis ballējas ar brālēnu

Brālēniem Mārtiņam Ruskim (no kreisās) un Mārtiņam Oliņam ir ne tikai līdzīgs smaids, bet arī rakstura iezīmes – sirsnība. © Māris Bartulāns

Dziedātājs Mārtiņš Ruskis uz sava pirmā ierakstu albuma «Pieskāriens» atklāšanas svētkiem, kas norisinājās Vecrīgas mūzikas restorānā «Pacho music café», aicināja gan draugus, gan skatuves kolēģus, gan savus tuviniekus. Ciemos atnāca arī dziedātāja brālēns – Latvijas lepnums un biznesa analītiķis, kā arī jaunā TV3 deju šova dalībnieks Mārtiņš Oliņš.

Brālēni Mārtiņš Ruskis un Mārtiņš Oliņš sarunā ar »VZ« pastāstīja, ka abi allaž ir viens otru atbalstījuši. Viņu dzimtas saknes meklējamas Cēsu pusē. Tiesa, tagad gan abi brālēni kļuvuši par rīdziniekiem. Turklāt abiem Mārtiņiem vecāki devuši vienādus vārdus, un tādējādi arī vārdadienas brālēni reizēm svin kopā.

«Tiekamies, cik nu vien ātrajā dzīves tempā tas ir iespējams. Vai nu Mārtiņš atnāk pie manis ciemos, vai arī es eju ciemos pie viņa. Reizēm tiekamies tuvinieku saietos, ko organizē mani vecāki. Mārtiņš mani ļoti bieži aicina uz saviem pasākumiem, koncertiem. Arī šoreiz nevarēju neatnākt uz brālēna albuma atklāšanas svētkiem. Mēs tomēr esam brālēni. Viss notiek,» atklāja Oliņš.

Savukārt Ruskis pastāstīja, ka viņam tagad svētdienu vakaros jātur īkšķis par brālēnu, kurš piedalās populārajā TV šovā «Dejo ar zvaigzni». Turklāt Oliņš, iespējams, nākotnē sagatavos deju priekšnesumu ar kādu no Ruska jaunā albuma kompozīcijām.