Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Politika

Dombrava: Šī valdība dinamiska ir tikai jautājumā, kā noregulēt divu cilvēku attiecības guļamistabā

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

"Gan jautājumā par skolu slēgšanu, gan jautājumā par pasta nodaļu slēgšanu, pašvaldību problēmām. Jautājumi, kuri iet pret reģionu iedzīvotāju interesēm," TV24 raidījumā "Kārtības rullis" saka Saeimas deputāts, partijas "Nacionālā apvienība" priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dombrava.

Atbildot uz jautājumu, vai valdības darbā ir saskatāma dinamika, Dombrava norāda, ka dinamika bija attiecībā uz to, kā noregulēt divu pieaugušu cilvēku attiecības guļamistabā, kas aizvien tiek izcelts kā svarīgs paveiktais darbs.
"No praktiskās puses raugoties, dinamika nav jūtama. Daudzi darbi, kas ir izdarīti arī attiecībā uz mazo un lielo uzņēmumu finansēšanu, bija iesākti jau iepriekšējo ekonomikas ministru laikā. Vai to, ka tiek pabeigti darbi, ko iepriekšējie ministri bija iesākuši, var nosaukt par dinamiku?" retoriski vaicā Dombrava, vēl piebilstot, ka šobrīd neredz aktīvu valdības darbu - Saeimas sēdēs no valdības tiek saņemti divi maznozīmīgi likumprojekti nedēļā.
Dombrava uzsver, ka praktiskais izpildījums liek uzdot jautājumus. "Šī valdība, manuprāt, neskatoties uz to, ka ZZS varbūt jūtas nekomfortabli, ir valdība, kas ir visvairak vērsta pret reģionu iedzīvotājiem. Gan jautājumā par skolu slēgšanu, gan jautājumā par pasta nodaļu slēgšanu, pašvaldību problēmām. Jautājumi, kuri iet pret reģionu iedzīvotāju interesēm," teica deputāts.