Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Politika

Jurģis Liepnieks: Jaunzeme zina pārāk daudz

© Dmitrijs Suļžics/MN

Kņada ap nākamo VID vadītāja amata kandidātu nerimst. Konkursa kārtībā nav izdevies iegūt pietiekami labu jauno VID vadītāju, tomēr arī Jaunzemes turpmākais liktenis tiek apspēlēts ne tikai politiķu gaiteņos, bet arī soctīklos. Jāteic, ka sociālajos tīklos klīst visadažādākās sazvērestibas teorijas.

Reaģējot uz Lato Lapsas ierakstu: "Šī valsts vara ir sapuvusi līdz pašai serdei un vēl dziļāk", kas publicēts pie "pietiek.com" ziņas: "Ašeradens un „Jaunā Vienotība” mēģina iekārtot caurkritušo VID ģenerāldirektori Jaunzemi Finanšu ministrijas valsts sekretāra vietnieka amatā", polittehnologs Jurģis Liepnieks raksta: "Jaunzeme zina pārāk daudz. Var pastāstīt, gan par Stukānu, gan Ašeradenu, visu kompāniju. Attiecīgi tur šos visus tagad aiz pautiem un pieprasa nodrošināt garantētu, lielu algu līdz pensijai. Klasika. Un arī dabūs, jo kur tiem nabadziņiem pasūtījumu lietu organizātoriem likties?"

Komentētāji min, kas turpmāk varētu notikt ar Jaunzemes kundzi: "Neaizstājama, runājošā galva. Tāda kalibra speciālists nekad neizkritis no valsts maizes!"

"Ka tik pāragri nenomirst. Ir bijuši random gadījumi."

"Tāpat kā Straumi ielika Latvijas gāzes sporta kompleksu sargāt pa nesamērīgu algu."

"Viena taču pēkšņi aizgāja, visādi notiek"