Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

10 gadus veca meitene nomirst, apēdot savu internetā pasūtīto dzimšanas dienas kūku

© Pixabay.com

10 gadus veca meitene Pendžabā Indijā nomira no saindēšanās ar pārtiku pēc tam, kad savā dzimšanas dienā bija ēdusi kūku, raksta "wionews.com".

Pēc viņas vectēva teiktā, meitenes jaunākā māsa un pārējā viņas ģimene pēc kūkas ēšanas saslimusi. Viņš teica, ka kūka tika pasūtīta internetā no maiznīcas Patialā.

Tikai dažas stundas pirms viņas nāves sociālo mediju platformās parādījās video ar kūkas griešanu un dzimšanas dienas svinībām kopā ar ģimeni.

Pēc viņas vectēva teiktā, ģimene kūku pasūtīja ap pulksten 18.00 un meitene kūku sagrieza ap pulksten 19.00 24. martā. Līdz pulksten 22.00 tajā pašā vakarā visa ģimene bija slima, un abas māsas drīz pēc tam sāka vemt. Viņš piebilda, ka mazmeita bija ļoti izslāpusi un sūdzējās, ka viņai ir sausa mute, viņa vairākas reizes prasīja ūdeni un devās gulēt.

Viņas stāvoklis vēl vairāk pasliktinājās nākamajā rītā, 25. martā, un ģimene viņu nogādāja slimnīcā, kur viņai deva elpot skābekli un veica EKG. Taču diemžēl ārsti nevarēja viņu glābt, un tajā pašā dienā meitene nomira.

Meitenes ģimene apgalvoja, ka šokolādes kūka, ko viņi pasūtīja no tuvējās maiznīcas ar nosaukumu "Cake Kanha" Patialā, varētu būt indīga.

Pret “Cake Kanha” īpašnieku ir ierosināta lieta, un notiek izmeklēšana. "Līķa pēcnāves pārbaude ir veikta. Pārbaudei nosūtīts arī kūkas paraugs. Gaidām ziņojumus," sacīja policija.