Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Pasaulē

Lietuvu šokē tēva rīcība pret četrus gadus vecu bērnu: pēc fotogrāfiju ieraudzīšanas bērna māte vērsusies policijā

© Pixabay.com

Šauļos kāda laulāta pāra šķiršanās process burtiski sāpīgi ietekmējis viņu četrus gadus veco dēlu - tēvs ar pildspalvu aprakstījis bērna ķermeni ar neķītriem vārdiem, kas domāti viņa sievai, ziņo "lrytas.lt".

Pēc notikušā apstākļu noskaidrošanas policijas darbinieki uzsāka pirmstiesas izmeklēšanu par fizisku sāpju nodarīšanu nepilngadīgai personai. Pēc provizoriskiem datiem, vīrietis no Šauļiem, kas dzimis 1984. gadā, piektajā martā ar pildspalvu aprakstījis savu četrus gadus veco dēlu, kurš tobrīd atradies mājās.

Uz bērna ķermeņa rakstītie neķītrie vārdi bija domāti viņa sievai, ar kuru vīrietis šobrīd šķiras un vairs nedzīvo kopā.

Tēva aprakstīto četrus gadus veco puisīti nofotografējis viņa vecākais brālis un fotogrāfiju nosūtījis mammai. Sieviete policijā vērsusies ne uzreiz, bet tikai pēc nedēļas - 12. martā. Pēc paziņojuma saņemšanas darbinieki noskaidroja notikušā apstākļus un uzsāka pirmstiesas izmeklēšanu. Par fizisku sāpju sagādāšanu nepilngadīgai personai soda ar naudas sodu vai arestu, vai brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem.