Trešdiena, 1.maijs

redeem Ziedonis

arrow_right_alt Pasaulē

Vīrietis pēc šķiršanās pieprasa, lai bijusī atdod naudu par ziediem un kosmētiku

© Depositphotos

Ukrainā kāds vīrietis tika tiesāts par to, ka viņs sievietei pieprasīja atdot naudu, ko viņš it kā attiecību laikā viņai iztērējis, raksta unian.net.

Saskaņā ar Ukrainas apelācijas tiesas sniegto informāciju, 2021. gadā kāds Ukrainas iedzīvotājs no savas bijušās mīļotās pieprasījis 9 tūkstošus grivnu, pēc tam summa palielinot līdz 28 tūkstošiem.

Īsziņās un balss ziņojumos viņš viņai stāstīja, cik viņa ir parādā un par ko, turklāt viņš arī draudējis viņai nodarīt fizisku kaitējumu, ja "parāds" netiks atmaksāts.

Vīrietis aizturēts pēc tam, kad sieviete likumsargu kontrolē uz viņa bankas karti pārskaitījusi 28 tūkstošus grivnu. Tiesa viņam piesprieda četru gadu cietumsodu par izspiešanu, kas izdarīta ar slepkavības draudiem.

Vīrietis iesniedzis apelācijas sūdzību ar lūgumu atcelt pirmās instances tiesas spriedumu un attaisnot viņu - vņš apliecināja, ka bijusī mīļotā no viņa aizņēmusies naudu, un viņš vienkārši lūdzis to atdot, bez izspiešanas un draudiem.

Atzīmēts, ka sarunās un sarakstē vīrietis ne reizi nav prasījis sievietei atmaksāt aizdevuma līguma parādu, tika runāts tieši par izdevumiem attiecību periodā - ziedi, kosmētika, skaistumkopšanas salons, automašīnas uzpilde ar degvielu un tamlīdzīgi. Vīrieša apelācija tika noraidīta.