Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Pasaulē

Aktrise Andželīna Džolija atklāj, ka cieš no paralīzes

© Scanpix

Holivudas aktrise Andželīna Džolija atklāja, ka šķiršanās no Breda Pita negatīvi ietekmējusi viņas veselību - aktrisei sākušās problēmas ne vien psiholoģiskā, bet arī fiziskā līmenī, Džolija stāstīja intervijā Wall Street Journal.

Stresa rezultātā viņai attīstījusies Bellas jeb sejas nerva paralīze.

"Mans ķermenis ļoti spēcīgi reaģē uz stresu. Mans cukura līmenis asinīs strauji paaugstinās un tad pazeminās. Sešus mēnešus pirms šķiršanās man pēkšņi parādījās Bellas paralīze," stāstīja aktrise.

Džolija arī atzina, ka pēc šķiršanās no vīra viņa kopā ar bērniem labprāt dotos uz Kambodžu, taču viņa to nevar izdarīt tiesvedības dēļ - aktrise stāsta, ka tiesas prāvu dēļ zaudējusi iespēju ceļot un vispār dzīvot brīvi. Viņas tuvākajā draugu lokā šobrīd ir tikai bērni un bēgļi.

"Es sapratu, ka mani tuvākie draugi ir bēgļi. Iespējams, četri no sešiem cilvēkiem, ar kuriem es cieši sazinos, ir sievietes, kuras pārdzīvojušas karu un konfliktus," stāstīja zvaigzne.

Andželīna Džolija apprecējās ar Bredu Pitu 2014. gadā, pēc daudzu gadu kopābūšanas. Viņus sauca par Holivudas skaistāko pāri, tomēr 2016. gadā Breds un Andželīna iesniedza šķiršanās pieteikumu, un 2019. gadā viņu laulība tika oficiāli šķirta. Šobrīd pāris tiesājas par aizbildniecību pār saviem bērniem.