Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Prostitūtas un Krievijas mafija: atklājušās jaunas detaļas par krievu pilota slepkavību Spānijā

© Pixabay.com

Krievijas militārais pilots Maksims Kuzminovs, iespējams, gājis bojā pēc tam, kad Spānijā tika izsekots sava pārgalvīgā dzīvesveida dēļ, ziņo "The Times".

Tiek norādīts, ka Spānijas policija izmeklē, vai Krievijas mafijai un Maskavas izlūkdienestiem bijusi sava loma pilota nāvē un vai viņi tika brīdināti par viņa atrašanos Spānijā sakarā ar viņa regulāro dalību kautiņos, narkotiku lietošanā un tikšanos ar prostitūtām.

Kuzminova līķis tika atrasts dzīvojamā kompleksa koplietošanas garāžā. To atklāja mājas apkopējs. Uzbrucēji aizbēga ar upura automašīnu. Saskaņā ar publikāciju, šajā kompleksā dzīvo krievi un ukraiņi. Kaimiņi policijai pastāstīja, ka, lai gan viņi Kuzminovu slikti pazīst, viņi bija redzējuši viņu "strādājam būvlaukumā šajā rajonā".

Atgādinām, ka par Spānijā nogalināto krievu pilotu Kuzminovu kļuva zināms 19. februāra vakarā. Šo informāciju apstiprināja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes pārstāvis Andrejs Jusovs.

Zināms, ka 2023. gada augustā Kuzminovs Ukrainas Galvenās izlūkošanas pārvaldes speciālās operācijas ietvaros uz Ukrainu nogādāja militāro helikopteru Mi-8. Kopā ar pilotu uz klāja atradās divi apkalpes locekļi, kuri nezināja, kur patiesībā lido.