Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Pasaulē

Megana Foksa iekļuvusi skandālā ar saviem izteikumiem par ukraiņu sievietēm

© Depositphotos

Slavenā amerikāņu aktrise Megana Foksa iekļuvusi skandālā ar saviem izteikumiem par ukraiņu sievietēm, raksta "unian.net".

Diskusiju izraisīja fotogrāfija, ko aktrise ievietoja "Instagram" 15. februārī.

Dienu iepriekš internetā tika publicēta fotogrāfija no kāda naktskluba, kur Megana Foksa pozēja kopā ar savu līgavaini, dziedātāju Teilori Sviftu un viņas puisi Trevisu Kelsiju. Zvaigznes fani rakstīja, ka viņas izskats ir ļoti mainījies.

Atbildot uz to, Foksa publicēja vēl vienu fotogrāfiju ar šādu parakstu: "Ak dievs, puiši, paskatieties, cik ļoti esmu mainījusies... Es tā nemaz neizskatos. Izrādās, tā bija tikai neveiksmīga mobilā tālruņa fotogrāfija, kurā es izskatījos pēc ukraiņu piepūšamās lelles. Patiesībā es izskatos kā viena no tām superdārgajām silikona seksa lellēm, kuras var iegādāties tikai Japānā."

Daži komentētāji bija sašutuši par tādu salīdzinājumu un atzīmēja, ka šādi vārdi aizskar ukraiņu sievietes. Aktrise atbildēja, ka bija domājusi pavisam ko citu.

"Ukraiņu sievietes ir ļoti foršas, tāpēc, manuprāt, arī piepūšamās lelles būtu foršas. Atļaujiet taču meitenei pajokot," rakstīja Foksa.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)