Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Pasaulē

Lietuvas medijiem jauna informācija par pazudušās Ievas meklēšanu

© Lietuvos policija/Facebook

Ne vien Lietuvas, bet arī Latvijas mediji aktīvi seko līdzi svētdien pazudušās Ievas Strazdauskaites meklēšanai. Policija mēģina atrast jebkādus pavedienus, kas palīdzētu saprast, kas noticis ar pazudušo meiteni.

Jau vakar izskanēja versija, ka 26 gadus vecā Ieva, iespējams, nolaupīta. Šodien "delfi.lt" vēsta, ka likumsargi norādījuši, ka gadījumā, ja tā bijusi nolaupīšana, tad viss paveikt ļoti profesionāli. Turklāt Lietuvas mediji publicējuši arī nepilnu minūti ilgu video no meklēšanas gaitas. Tajā redzams, ka īpaša uzmanība pievērsta ēkām, kas atrodas netālu no meža, kur atrasta Ievas automašīna. Tāpat video kadros fiksētas arī vairākas automašīnas, kā arī īpaši vērīgi pārbaudīta apkārtne pie ūdentilpnēm. "Delfi.lt" norāda, ka joprojām pazudušas meitenes meklēšanā iesaistīti lieli policijas spēki un meklēšana notiek 24 stundas diennaktī.

Tikmēr Lietuvas portāls "15min.lt" šodien vēsta, ka ar portāla redakciju sazinājies kāds cilvēks, kurš pastāstījis, ka februāra beigās braucis pa to pašu autoceļu, kur svētdien pēdējo reizi svētdien manīta arī Ieva Strazdauskaite. Viņš pastāstījis, ka jau toreiz viņa auto mēģinājuši apturēt policijas apģērbam līdzīgās drēbēs tērpti vīrieši, kuri pārvietojušies ar baltu automašīnu "Toyota" vai "Kia".

Meitenes ģimene ir izsludinājusi 10 000 eiro atlīdzību par meitas atrašanu.Tikmēr netiek izslēgta arī versija, ka meitene savā auto vedusi, ko vērtīgu.

Likumsargi aicina visus cilvēkus, kuri laika posmā no 5.marta līdz 6.martam brauca pa ceļu, kuru mēroja Ieva, iesniegt savus video reģistratoru ierakstus un sniegt kaut, viņuprāt, nenozīmīgāko informāciju par lietām, kas palīdzētu pazudušo Ievu atrast.