Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Pasaulē

Lietuviete Ieva Strazdauskaite nežēlīgi nosista ar lāpstu

© Ekrānšāviņš, delfi.lt

Izmeklētāji atklājuši jaunus faktus par 25 gadus vecās lietuvietes Ievas Strazdauskaites slepkavību. Izrādās, sieviete vairākas reizes saņēmusi sitienus ar lāpstu, bet viņas slepkavas tiek turēti aizdomās par vēl vairāku noziegumu izdarīšanu, ziņo Lietuvas mediji.

Kā iepriekš ziņots, 5. martā sieviete bija ceļā Lietuvu, kad viņu nolaupīja un nogalināja, aprokot Ķedaiņu apkārtnes mežos. Pašreizējais nolaupīšanas iemesls ir vērtīgais "Audi A7" ar kuru sieviete pārvietojās. Tā vērtība Lietuvā var sasniegt teju 60 tūkstošus eiro.

Sieviete bija steigā aprakta 30 kilometrus no atstātās automašīnas, pēc kuras noziedznieki vēlējās atgriezties, taču to jau bija atradusi policija. Uz sievietes ķermeņa tika atrastas vairākas sitienu pēdas un pašreizējā informācija liecina, ka sieviete saņēmusi vairākus sitienus ar lāpstu, kas bijis slepkavības ierocis. Liekā daļa sitienu veikti pa sievietes galvu, vēsta delfi.lt.

Svētdien aizdomās turamie, kopumā seši romu tautības vīrieši, tika nogādāti prokuratūrā. Noziedzniekiem bija ar maskām aizsegtas sejas, jo viņi tiek turēti aizdomās par vēl vairākiem noziegumiem, kuri saistīti ar zādzībām un laupīšanām.