Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Māja

STILA KNIFIŅI lielo izmēru apģērba nēsātājām

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

2.lapa

4.Zīmuļveida svārki

Vieniem zīmuļveida svārkiem būtu jābūt ikvienas sievietes skapī, īpaši šajā sezonā. Šosezon jūs variet izvēlēties vienus košus zīmuļtipa svārkus, ko kombinēt ar mierīgākas krāsas krekliem vai džemperiem.

5.Aksesuāri

Liela daļa sievietes ignorē aksesuārus, pat neizmēģinot, jo domā, ka aksesuāri pievērsīs lielāku uzmanību ķermenim. Šīs iedomas ir jāatmet, un jāizvēlas ķermeņa formai un personībai piemērotākie aksesuāri. Nomainot aksesuārus, mēs varam savu bāzes apģērbu kolekciju paspilgtināt, tādejādi jūsu koptēls tiks mainīts - jums var būt viena un tā pati kleita, taču nomainiet auskarus, kurpes, somas, un apkārtējie pievērsīs uzmanību aksesuāriem, nemaz nepamanot, ka kleita jau jums kādu reizi ir bijusi mugurā! Atcerieties, ka aksesuāriem ne vienmēr ir jābūt saskaņotiem krāsas ziņā, taču stilistiski tie ir jāsaskaņo obligāti! Veidojot savu koptēlu, nevajag aizmirst par galveno aksesuāru - smaržām!

6. Apakšveļa

Ikvienai sievietei, vai tā būtu mazo, vai lielo izmēru valkātāja ir jāatceras, ka katram apģērbam ir nepieciešama cita stila apakšveļa. Zem kleitām vienmēr, neskatoties uz auguma izmēru, ir jāvelk koriģējošā veļa, taču ikdienā veļa jāizvēlas pēc patikas un praktiskuma/ērtuma.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā