Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Māja

STILA KNIFIŅI lielo izmēru apģērba nēsātājām

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Pēdējo divu gadu laikā lielo izmēru mode ir būtiski attīstījusies. Aizvien vairāk dizaineri un zīmoli ik sezonu prezentē jaunas pluse size kolekcijas, taču veidojot garderobi, nav nepieciešams nopirkt pusi veikala sortimenta, bet jāatceras, ka garderobe ir jāveido gudri - iegādājoties tikai bāzes lietas, piemēram, klasisku kleitu, džinsus, svārkus, kreklu, t-kreklus un kādu no sezonas aktualitātēm akcentam!

1.Boyfriend vai skinny stila džinsi / džinsu apdruka

Bikses, kas izskatās lieliski arī lielo izmēru dāmām, būtiskākais noteikums ir šīs bikses pareizi sakombinēt ar pārējo apģērbu, lai augums netiek nepareizi sadalīts. Nevajag baidīties no trakām un jauneklīgām lietām, šobrīd aktuālākā tendence ir džinsu bikses ar izšuvumiem. Nav nozīmes, cik jums ir gadu, galvenais ir izvēlēties pareizās apģērbu proporcijas!

2.Kontrastējošas krāsu kombinācijas

Viena no spilgtākajām šī gada pluse size modes tendencēm ir koši un kontrastējoši apģērbi. Jums ir tiesības veikalā neskatīties uz melno krāsu, bet izvēlēties pēc sirds patikas košu apģērbu, lai savu izskatu padarītu modernāku. Vasarā priekšroku dodat koraļļu tonim, sarkanai, bordo un zilai krāsai.

3.Kleita, kas atbilst ķermeņa formai

Padoms, kas ir svarīgs jebkurā sezonā, izvēlieties piegriezumu, kas ļaus jums izcelt sava ķermeņa skaistākās aprises. Izvēloties kleitu, nekad nepērciet izmēru mazāku, protams, ir svarīgi sasniegt jaunus mērķus, taču, ja kleita, ko iegādāsieties jums būs par mazu, tā pazeminās jūsu pašpārliecinātību. Vasarā pastiprinātu uzmanību ir vērts pievērst mežģīņu kleitām, mežģīnes padarīs jūsu izskatu izsmalcinātāku.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā