Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 2.martam

© F64

HOROSKOPI 24.02–2.03.2017.

AUNS

Priekšplānā izvirzīsies privātās dzīves tēma. Par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties, tomēr var gadīties, ka sirdslietās jāpieņem kādi lēmumi. Ja šobrīd esi viens, padomā, kā izturies, iepazīstoties un veidojot attiecības. Ģimenes cilvēkiem savukārt jāgādā par saskaņu, bet, ja attiecības iegājušas strupceļā, tad tagad, aptumsumu laikā, jāmēģina problēmas atrisināt.

VĒRSIS

Būsi simpātisks, pievilcīgs, un cilvēki labprāt ar tevi kontaktēsies. Izejot sabiedrībā, var rasties kādas simpātijas. Meklē atbalstītājus projektiem un radošām iecerēm. Draugi atradīsies blakus īstajā laikā un vietā un varbūt palīdzēs izveidot kādus lietišķos kontaktus. Ja maini darbu, tad gan esi uzmanīgs - ievāc informāciju un rūpīgi izvērtē visus plusus un mīnusus.

DVĪŅI

Dvēselē filozofiskas noskaņas. Atrodi laiku vienatnei un palūdz, lai ģimene respektē tavu vēlmi kādu brīdi mierīgi apdomāt lietas. Var rasties lieliskas idejas saistībā ar karjeru, profesionālo izaugsmi vai privāto biznesu. Brīvdienās izej sabiedrībā, apmeklē klubu vai draugu ballīti. Kopīgs pasākums ar mīļoto uzlabos attiecības, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

VĒZIS

Izej sabiedrībā, kur tevi gaida iepazīšanās ar interesantiem cilvēkiem. Kāds varbūt satiks domubiedrus, kāds jaunus darījumu partnerus. Piemērots laiks savu ideju prezentācijai un karjeras vai biznesa attīstībai. Tomēr dienu steigā nevajadzētu atstāt novārtā attiecību jomu. Svarīgi, lai jūs ar mīļoto cilvēku atbalstītu viens otru. Tikai nevajag privāto dzīvi apspriest ar citiem.

LAUVA

Iespējas atrast jaunu darbu vai nostiprināt pozīcijas profesionālajā jomā. Pieņem jaunus izaicinājumus, pakāpies pa karjeras kāpnēm vai attīsti savu biznesu. Vēlams orientēties uz ilgtermiņa sadarbību vai pasākumiem, kas dos augļus nākotnē. Kā vēsta tautas paruna: «Ātri tikai blusas ķer.» Kārtojot darīšanas ar ārzemēm, jābūt piesardzīgam naudas lietās.

JAUNAVA

Pirmajā vietā attiecības ar mīļoto un ģimenes dzīve. Labs laiks, lai būvētu attiecības uz stabiliem pamatiem, sāktu kopdzīvi vai noformētu to oficiāli. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, ir iespējas satikt jauku cilvēku. Tikai jāraugās, cik nopietni ir viņa nolūki. Vienas dienas romāniņi un avantūras nav vēlamas. Darbā iespējamas pārmaiņas, kas tev nav pa prātam. Nogaidi, līdz vēji norimst.

SVARI

Gribēsi ķerties pie jauniem projektiem, un šis ir brīdis, lai parūpētos par izaugsmi profesionālā jomā. Savu tiesu laika paņems mājas solis un ikdienas pienākumi. Vari sākt remontu. Kādam aktuāli kļūs nekustamā īpašuma jautājumi. Nevajadzētu atstāt novārtā attiecības. Ja kaut kas sakrājies uz sirds, izrunājies ar mīļoto, bet pret jaunām simpātijām izturies vērtējoši.

SKORPIONS

Mīlas frontē tiekšanās pēc saskaņas un harmonijas. Attiecības ir lauciņš, kas jākopj un kur jāiegulda kaut kas no sevis. Varbūt līdz šim esi bijis pārāk aizņemts ar citām lietām, tagad ir pienācis laiks laboties. Uzaicini mīļoto uz romantiskām vakariņām vai izdomā kādu sirsnīgu pasākumu. Brīvdienās vēlams kaut kur iziet, lai mājās un ģimenē nesākas «rīvēšanās».

STRĒLNIEKS

Darbs vai bizness prasīs daudz enerģijas, taču atceries teicienu: «Grūti mācībās, viegli kaujā!» Ja atrisināsi problēmas un pieiesi situācijām nopietni un atbildīgi - rezultāti būs. Vajadzības gadījumā papildini profesionālās iemaņas. Šis ir labs laiks, lai ieliktu stabilus pamatus peļņai nākotnē. Pēc spraigām darba dienām vislabākā atpūta būs mājās, kopā ar saviem mīļajiem.

MEŽĀZIS

Gaidāms radošais pacēlums un daudz labu ideju. Tajā pašā laikā domas kavēsies pie sirdslietām - iespējamas kaislības un pēkšņi pavērsieni. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt iespēju satikt to īsto un vienīgo. Bet jāsaprot savas vēlmes, tā ar vēsu prātu un bez liekām emocijām. Daudz labu momentu, lai sakārtotu attiecības un dotos laulības ostā. Nav piemērots brīdis naudas darījumiem.

ŪDENSVĪRS

Darāmā pilnas rokas, tam ziedosi daudz. Iespējams, arī daļu no brīvā laika. Dotas iespējas realizēt dažādas ieceres gan tehniskā, gan radošā jomā. Turklāt ar to arī normāli nopelnīt. Nekautrējies apspriest atalgojuma un peļņas jautājumus. Tajā pašā laikā šobrīd dzīvē nevajadzētu neko kardināli mainīt. Jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm un iespējām. Bez pārsteidzības

ZIVIS

Enerģijas netrūks, un būsi noskaņots to virzīt uz jauniem sasniegumiem. Ik pa laikam vēlama iedziļināšanās sevī un savās izjūtās. Ir īstais laiks, lai sakārtotu domas un saprastu, kas ir svarīgākais. Kad mērķi izvirzīti, dodies droši uz priekšu. Intuīcija pateiks priekšā, ko un kā labāk izdarīt. Iespējams, cilvēki nāks pie tevis pēc padoma un vēlāk būs no sirds pateicīgi.