© Foto: Depositphotos

Astroloģija ir gatava atvērt intriģējošākos un noslēpumainākos seno karmu stūrus, vēstot par zodiaka zīmju ļaunprātības aizmetņiem. Un šoreiz tieši attiecībās kā jomā, caur kuru šīs dzīves laikā mēs izstrādājam vislielāko karmas daļu.

Un, kamēr ceram uz skaistām un mīlošām attiecībām, ikdienā nereti sastopam tādus pavērsienus, ko neesam nojautuši, paredzējuši un apzinājušies. Astroloģija nodrošina unikālu objektīvu, caur kuru mēs varam analizēt saderību un iespējamos izaicinājumus attiecībās.

Lai gan ir svarīgi pievērsties šim aspektam allaž ar atvērtu prātu, vienlīdz svarīgi ir apzināties iespējamos brīdinājumus un nojausmu. Nežēlīgi cilvēki ir ļauni, nejauki un atriebīgi. Ir grūti just pret viņiem līdzjūtību un veltīgi ir brīnīties, kā viņi tādi kļuva.

Taču, pateicoties astroloģijas lasīšanas mākslai, mēs varam paredzēt ļaunuma rīcības soļus. Un, gudri rīkojoties ar šo informāciju, mēs varam arī zināt, kā no tā izvairīties. Jo nevienam jau nepatīk būt kāda cita nežēlības upurim.

Cilvēki, kuri ir bezsirdīgi, jūtas spēcīgi ievainojot citus un viņiem ir jautri dažos veidos sagādāt citiem cilvēkiem sāpes. Viņiem ir ļoti maz empātijas pret citiem, un nav perspektīvas par to, cik kaitīga var būt viņu nežēlība. Viņi neuzņemas atbildību par radīto emocionālo postu vai to, kā tas var izpostīt dvēseles mieru un dzīves harmoniju citiem. Bet karmai ir sekas. Tie, kas uzvedīsies šādi, sagaidīs dzīvē brīdi, kad būs atbildīgi par savu rīcību. Jo visam, ko mēs darām, ir sekas.

Foto: Depositphotos

Auns

Auns ir pazīstams ar savu ugunīgo un kaislīgo raksturu. Attiecības ar viņu var būt intensīvas. Tomēr viņu impulsīvā uzvedība un vēlme kontrolēt dažkārt var pāraugt neveselīgā spēka dinamikā. Izpratne par viņu pašpārliecinātības robežām ir galvenais, lai saglabātu līdzsvarotu savienojumu.

Auns var būt nežēlīgs ar vārdiem, ko izsaka. Viņi kļūst dusmīgi vai satraukti, un tad viss izplūst vārdu izteiksmēs, nedomājot par to, kā tas kādam citam nodarīs pāri vai liks pašam Aunam izskatīties smieklīgam.

Viņi ir arī tik konkurētspējīgi, ka tas var būt nepatīkami un beigās paši ir vissmagākie zaudētāji. Jebkāda veida konkurence ar Auniem var likt citiem izjust viņu indīgo un ļaunprātīgo aizrautību.

Kad viņi būs atvēsinājušies vai izteikuši savu viedokli, viņi atkal kļūs jautri un burvīgi, taču viņu cietsirdības objektam nebūs tik viegli atgūties.

Foto: Depositphotos

Skorpions

Skorpions bieži ir saistīts ar intensīvām emocijām un noslēpumainu uzvedību. Lai gan viņu aizraušanās var būt valdzinoša, tā var izraisīt arī īpašumtiesības un greizsirdību. Skorpioniem ir svarīgi pozitīvi virzīt savu intensitāti un veicināt uzticēšanos savās attiecībās. Skorpioni ir visnežēlīgākā zīme. Viņiem nav problēmu staigāt pāri cilvēkiem un/vai manipulēt ar tiem, lai iegūtu to, ko viņi vēlas.

Viņiem ir bezsirdīga attieksme un tendence nejust empātiju pret cilvēkiem, kurus viņi sāpina, it kā šī persona būtu pati vainīga, ka ir nokļuvusi Skorpiona dzīves ceļā.

Viena no lietām, ko Skorpioni dara, ir runāšana pieņēmumu formā par citiem cilvēkiem — par viņu motīviem, nodomiem un vērtībām — un reaģēt uz tiem, nenoskaidrojot, vai šie pieņēmumi ir patiesi. Un citiem ir grūti sevi aizstāvēt, ja tie tiek apsūdzēti par lietām, kas ne vienmēr ir precīzas. Skorpionam patīk izsist cilvēkus no līdzsvara, lai, esot ārpus savas komforta zonas, viņu upuri viegli sabruktu.

Foto: Depositphotos

Lauva

Lauvas ir harizmātiski un dabiski dzimuši līderi, taču viņu vajadzība pēc apbrīnas var pārvērsties vēlmē pēc dominēšanas. Lai nodrošinātu veselīgas un plaukstošas attiecības, Lauvām ir ļoti svarīgi apzināties vienlīdzības un komunikācijas nozīmi.

Lauvas ir tik populāras un harizmātiskas, ka ir grūti viņus nemīlēt. Taču, lai cik apžilbinoša un pavēloša Lauva var būt, ja viņi jūtas apdraudēti, viņi vērsīsies pret jums un saplosīs gabalos.

Šķiet, ka Lauvas zina tieši to, kas uz papīra izklausās labi, taču tad saplēš jūsu sirdi brīdī, kad, iespējams, vismazāk gaidām uzbrukumu. Viņi spēlēs netīri un neatturēsies, ja vēlēsies jūs iznīcināt. Realitātē, nekad nav laba doma šķērsot Lauvai ceļu vai būt jebkādā veidā nelojālam pret viņu. Šiem kaķēniem ir nagi, un, kad tie kļūst pirmatnēji savā zvēra dabā, tie kļūst nežēlīgi.

Foto: Depositphotos

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv