Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Māja

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 23.februārim

© F64

HOROSKOPI 18.–23.02.2017.

AUNS

Sabiedriskās aktivitātes sitīs augstu vilni - būsi mīļi gaidīts gan draugu ballītēs, gan oficiālās prezentācijās. Enerģija dzirkstīs, un tu ar savu entuziasmu aizrausi līdzcilvēkus. Tajā pašā laikā darba lietās varbūt viss nenotiks pēc tava prāta. Nesatraucies, gan ar laiku viss sakārtosies. Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm vai tavā dzīvē ienākt cilvēks no citas valsts.

VĒRSIS

Strādā čakli, jo ir lieliskas iespējas darbā izvirzīties pirmajās rindās. Vari ķerties pie jauniem projektiem un nākt klajā ar idejām. Taču jāuzmanās no sava viedokļa uzspiešanas un pārāk spītīgas turēšanās pie principiem. Iespējams, radīsies vēlme kaut ko dzīvē mainīt, bet pārmaiņas rūpīgi jāizplāno, steiga par labu nenāks. Attiecībās un mājas vidē jāgādā par saticību un mieru.

DVĪŅI

No tevis staros pievilcība, un mīļotais cilvēks to novērtēs. Jauki brīži divatā, kaislības un mīlestība. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Darba dienas ritēs visnotaļ nemierīgi - tikšanās, sarunas un tālruņa zvani. Pienākumi var paņemt vairāk laika, nekā esi plānojis. Jābūt uzmanīgam, ja darīšana ar dokumentiem. Pirms ko paraksti vai nodod tālāk, pārbaudi vairākkārt.

VĒZIS

Strādā čakli, jo ir labas iespējas darbā izvirzīties pirmajās rindās. Ķeries pie jauniem projektiem un nāc klajā ar idejām. Ir vērts arī apsvērt ideju par sava biznesa veidošanu, viss ies no rokas. Mājās, iespējams, jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Iedziļinies atvasīšu vēlmēs, bet, ja viedokļi atšķiras, pamato savu nostāju un nepiktojies. Nepieciešams dialogs.

LAUVA

Sekmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs, taču darba vidē atmosfēra būs diezgan nemierīga - daudz pienākumu, priekšniecībai var mainīties idejas un līdz ar to arī tavi pienākumi. Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek. Bet - vai ir vērts? Attiecībās jāgādā par stabilitāti un izpratni - ir taču tik labi apzināties, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties, un otra pusīte par tevi domā līdzīgi.

JAUNAVA

Šajā periodā nozīmīgu vietu ieņems sirdslietas. Šo un to vajadzēs apdomāt un risināt, taču jāsargās no pārsteidzības un avantūrām. Svarīgas patiesas vērtības un nopietna attieksme. Darbs prasīs daudz enerģijas, toties var rasties iespējas pavairot ienākumus. Visas vienošanās gan jānoformē juridiski korekti un nevajadzētu uzņemties kredīta vai līzinga saistības.

SVARI

Ieklausies citu viedokļos un respektē, šobrīd svarīga prasme sadarboties. Ja risināmi svarīgi jautājumi, visu dari soli pa solim, jo sasteigtībā var rasties kļūmes. Tāpat arī raugies, lai tavs veikums un idejas tiek adekvāti novērtētas arī materiālā izteiksmē. Svarīga arī attiecību tēma. Laiks, ko pavadīsi kopā ar mīļoto, būs emocionāli piepildīts. Brīvdienās vēlams neliels izbrauciens.

SKORPIONS

Darbā nestrīdies ar priekšniecību, bet paklusām dari pēc sava prāta, pats zināsi labāk, kas ir un kas nav lietderīgi. Piemērots laiks ienākumu vairošanai, kā arī privātiem projektiem. Ja rodas papildu ienākumi, ir vērts padomāt par uzkrājuma veidošanu.

Brīvdienās vislabāk jutīsies savējo lokā. Vari ieplānot svarīgus mājas darbus vai brīvdienās sarīkot plašāku ģimenes saietu.

STRĒLNIEKS

Nopietns un lietišķs noskaņojums, varbūt pat pārāk. Paskaties uz lietām no citas puses - ikdienai ir daudz košu krāsu. Prāts atvērts jaunai informācijai un mācībām. Interesēsies par dažādām tēmām, uzklausīsi citu viedokli un visā tajā atradīsi ko noderīgu. Ar naudu esi apdomīgs, lai nesanāk pārrēķināšanās. Savukārt attiecībās iespējami dzirkstoši piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Mieru, tikai mieru - bez emocijām un kaislībām. Nestrīdies ar tuviniekiem vai kolēģiem un nesatraucies par niekiem, jo senais teiciens, ka miers baro, bet nemiers posta, nav bez pamata. Necenties visā pierādīt savu taisnību. Arī attiecībās ar savu otro pusīti jāmācas ieklausīties un saprasties. Brīvajā laikā prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums vai izbrauciens.

ŪDENSVĪRS

Brīvdienās labi atpūties un sakārto domas. Iespējama interese par garīgām, filozofiskām un ezotēriskām tēmām. Vajadzētu ieklausīties, ko saka priekšā intuīcija un iekšējās sajūtas, tas palīdzēs pieņemt pareizākos lēmumus. Sarežģītās situācijās paļaujies uz seniem, labiem draugiem. Ja tevi aicina iesaistīties kādās sabiedriskās aktivitātēs, piekrīti - gūsi pozitīvas emocijas.

ZIVIS

Ikdienas veiksme un dienu ritms lielā mērā atkarīgs no emocijām, tāpēc domā pozitīvi, raugies uz visu ar optimismu un turies tālāk no nīgri noskaņotiem, pesimistiskiem ļautiņiem. Būs laba izpratne par situācijām un cilvēku rīcības motīviem. No tevis staros šarms un pievilcība, kas palīdz atvērt cilvēku sirdis. Vari atjaunot garderobi un veikt skaistumkopšanas procedūras.