Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Labākie studenti minibusos Rīgā brauc bez maksas

© rigasmikroautobusi.lv

No š. g. 1. janvāra ikviens valsts augstskolas dienas nodaļas – bakalaura un maģistra programmas students, kurš studē Rīgā, varēja pieteikties pilnsabiedrības “Rīgas mikroautobusu satiksme” (RMS) atbalsta programmai “Atbalsts izglītībai”.

Kopumā RMS atbalstīs 70 studentus – izcilniekus no Latvijas Universitātes – 35, no Rīgas Tehniskās Universitātes – 18, no Rīgas Stradiņa Universitātes – 9, no Jāzepa Mediņa Latvijas Mūzikas akadēmijas – 2 un pa vienam studentam no Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas, Latvijas Mākslas akadēmijas un Rīgas Celtniecības koledžas. Atbalstītie studenti – izcilnieki bez maksas brauc minibusos jau no šī gada 1. janvāra un līdz 31. jūlijam.

 Projektu “Atbalsts izglītībai” uzņēmums īsteno jau otro gadu. Pieteikties atbalsta programmai studenti var, ja studē valsts augstskolā, dienas nodaļā bakalaura vai maģistra programmā Rīgā. Un vidējā atzīme iepriekšējā mācību semestrī ir vismaz 9,5 balles.

Nākamajam atbalsta programmas periodam studenti – izcilnieki varēs pieteikties no š. g.1. jūlija. Bez maksas braukt minibusos varēs no 1. augusta līdz 31. janvārim.