Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Ērtāk tev! Laika biļetes darbosies arī Rīgas minibusos

© Lauris Vīksne, F64 Photo Agency

No šī gada 1.novembra pilnsabiedrības "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) minibusos pasažieri turpmāk varēs reģistrēties braucienam ar šādiem e-talona produktu veidiem - 24h, 3 un 5 dienu biļetēm, kas būs derīgas visos sabiedriskā transportlīdzekļu veidos un maršrutos Rīgas pilsētā.

Līdz šim 24h, 3 un 5 dienu biļetes, kas ir derīgas visos maršrutos, rīdzinieki un ārvalstu tūristi varēja izmantot tikai "Rīgas satiksme" sabiedriskajos transportlīdzekļos - autobusos, tramvajos un trolejbusos. Tagad klienti, kuri ikdienā izmanto Rīgas pilsētas sabiedrisko transportu, varēs reģistrēties braucienam arī RMS visos maršrutu minibusos.

Laika biļešu cenas visos sabiedriskā transporta līdzekļos (minibusos, autobusos, trolejbusos un tramvajos) un maršrutos:

• 24h biļete - EUR 5;

• 3dienām - EUR 10;

• 5 dienām - EUR 15.

Laika biļetes ar noteiktu stundu vai dienu skaitu sniedz iespēju pasažieriem veikt neierobežotu skaitu braucienu gan RS, gan RMS minibusos. Vēršam pasažieru uzmanību, ka iekāpjot minibusā vai autobusā, ir jāreģistrē biļete katru reizi no jauna. Augstāk minētie biļešu veidi ir derīgi vienu gadu kopš pirmās reģistrācijas brīža. Plašāka informācija par jaunajiem biļešu veidiem ir pieejama RMS mājas lapā www.rigasmikroautobusi.lv.

Informācija par pilnsabiedrību "Rīgas mikroautobusu satiksme"

Pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) dibināta 2012.gada 24.oktobrī. Uzņēmums nodrošina pasažieru pārvadājumus 21 pilsētas maršrutā ar jauniem, mūsdienīgi aprīkotiem un komfortabliem minibusiem.