Pirmdiena, 13.maijs

redeem Ira, Iraīda, Irēna, Irina

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

No 25.jūnija būs izmaiņas minibusu kustības sarakstos

© f64

Atbilstoši pasažieru plūsmas izpētei no šā gada 25.jūnija tiks veiktas izmaiņas atsevišķu minibusu kustības sarakstos, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas satiksme" preses pārstāvis Viktors Zaķis.

203.minibusu maršrutam "Pļavnieki-Jugla" un 246.minibusu maršrutam "Centrs-Bolderāja" no 25.jūnija tiks mainīts saraksts darbadienās un brīvdienās.

206.minibusu maršrutam "Autoosta-Mežciems" tiks mainīts kustību saraksts darbadienās.

208.minibusu maršrutam "Autoosta-Pļavnieki", 237.minibusu maršrutam "Esplanāde-Imanta" un 241.minibusu maršrutam "Centrs-Lidosta Rīga" uz vasaras sezonu no 25.jūnija līdz 31.augustam būs izmaiņas kustības sarakstos darba dienās, sestdienās, svētdienās un brīvdienās.

209.minibusu maršrutam "Purvciems-Rumbula" no 25.jūnija būs izmaiņas brīvdienu kustību sarakstā.

214.minibusu maršrutam "Centrs-Dreiliņi" tiks mainīts maršruta nosaukums uz "Centrālā stacija-Dreiliņi" un veiktas korekcijas, un sastādīts brīvdienu saraksts atbilstoši pasažieru plūsmai.

244.minibusu maršrutam "Stacija-Iļģuciems" tiks mainīti saraksti darbadienās un sestdienās, savukārt 270.minibusu maršrutam "Imanta -Pļavnieki" un 236.minibusu maršrutam "Baznīcas iela-Zolitūde" tiks veiktas korekcijas svētdienu kustību sarakstos.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā "www.rigassatiksme.lv" vai sociālajos tīklos.