Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

VIDEO: BMW automašīna ietriecas mājas sienā

© Ekrānuzņēmums

Ceturtdienas, 10. februāra rītā, BMW automašīna ietriecās mājā. Šī māja jau neskaitāmas reizes ir cietusi no neuzmanīgiem un pārgalvīgiem autovadītājiem, šajā reizē neoficiāla informācija liecina, ka pie vainas negadījumam bijis apledojis ceļš, ziņo "ventasbalss.lv".

Valsts policijā šorīt ap plkst. 8 tika saņemta informācija, ka Tārgales ielā ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Noskaidrots, ka sieviete, vadot automašīnu BMW, iebrauca ēkas sienā. Sākotnējā informācija liecina, ka negadījumā cietušo nav. Valsts policija skaidro negadījuma iemeslus.

Notikuma vietā ieradās arī mediķi un glābēji. Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā uzzinājām, ka mediķi izsaukumu uz notikuma vietu saņēmuši plkst. 7.51. Dienesta pārstāve zināja teikt, ka negadījuma brīdī automašīnā atradās divas personas un neviens no cilvēkiem sadursmes brīdī traumas neguva. Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Anete Strazdiņa informē, ka glābēju palīdzība bija nepieciešama, lai pārvietotu automašīnu no ietves un sakārtotu ceļu. Neilgi pirms plkst. 10 darbs tika pabeigts.