Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Ozola koncertā arēnā uz skatuves kāps arī Dons, Gustavo un citi

© publicitātes foto

Gada nogalē, 28. decembrī, “Arēnā Rīga” notiks visu laiku vērienīgais repera Ozola lielkoncerts kopā ar Latvijas Radio bigbendu un virkni pazīstamu viesmākslinieku.

Īsi pirms koncerta Ozols atklājis, kādi populāri mūziķi vēl kāps uz arēnas skatuves kopā ar viņu - plānots, ka koncertā piedalīsies arī Dons, šā brīža latvju hiphopa Nr.1 ansis, Ozola senie cīņubiedri no grupas “Fact” laikiem Gustavo un Čižiks, repa veterāns Kurts, jaunāko laiku repa talanti Prusax, Edavārdi, xantikvariāts, Steps un rolands če, “pirkstu bungu” virtuozs Rick Fed, kā arī “Riga Gospel Choir” un Kristīne Prauliņa.

Koncerts “Arēnā Rīga” norisināsies divās daļās. Pirmā būs veltīta saspēlei kopā ar Latvijas Radio bigbendu un Kristīni Prauliņu, kas piešķirs jaunu nokrāsu jau zināmajiem pēdējos gados tapušajiem skaņdarbiem. Savukārt otrā daļa būs retrospektīvs atskats uz mākslinieka visu laiku spilgtākajiem singliem. Tas paredzēts kā pārsteigumiem bagāts priekšnesums, kurā līdzās Ozolam uz skatuves kāps virkne citu pašmāju mūziķu. Koncertā izskanēs visiem labi zināmi un populāri hiti, tostarp “O.Z.O.L.S.”, “Rajons”, “Stils”, “Superhaips”, “Pavasaris”, “Saulesstariņš” u.c.