Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt P.S.Kultūra \ Teātris

Sākas Dailes teātra biļešu iepriekšpārdošana

Dailes teātris izsludinājis, ka šogad 31. augustā un 1. septembrī norisināsies pasākums Nosvini skolas sākumu Dailes teātrī kopā ar Pīteru Penu © Publicitātes foto no Dailes teātra arhīva: Gunārs JANAITIS

Šodien sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz visām Dailes teātra (DT) izrādēm augustā un septembrī. Kā informē DT sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva, 31. augustā un 1. septembrī pirms izrādes Pīters Pens norisināsies pasākums Nosvini skolas sākumu Dailes teātrī kopā ar Pīteru Penu.

Savukārt septembrī gaidāmas trīs pirmizrādes – Frankenšteins Lielajā zālē, Ja tevis vairs nebūtu Mazajā zālē un Oskars un rozā dāma Kamerzālē.

Jaunās sezonas pirmā pirmizrāde 11. septembrī būs Rēzijas Kalniņas monoizrāde Oskars un rozā dāma. To iestudē režisors Viesturs Meikšāns. Nika Dīra drāmu Frankenšteins pēc Mērijas Šellijas romāna motīviem iestudēs režisore Laura GrozaĶibere. Šā jauniestudējuma pirmizrāde paredzēta 18. septembrī. Režisors Intars Rešetins veidos iestudējumu Mazajā zālē. 30. septembrī plānota pirmizrāde franču dramaturga Floriana Zellera lugai Ja tevis vairs nebūtu.

Septembra piedāvājums par īpašām cenām būs komēdija Ar vīru nav viegli. 22. septembrī uz šo izrādi visu biļešu cena būs pieci un septiņi eiro.