Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

“X Faktora” sensācija Buntovskis atgādina par sevi duetā ar jauno Sabīni Mustermani

© Publicitātes foto

Novembra sākumā savu debijas albumu “Magnētiņi” laidusi klajā jaunā latviešu dziedātāja Sabīne Mustermane, stiprinot to ar singlu “Tikai Tev”, kas iedziedāts kopā ar “X Faktora” zvaigzni Viktoru Buntovski.

“Jau no pirmās dziesmas skices zināju, ka tā labi izskanētu duetā ar Viktoru - mūsu balsis ir tembrāli līdzīgas. Dziesma ir par uzdrīkstēšanos, cerību un komunikācijas nozīmīgumu attiecībās,” skaidro Sabīne Mustermane. Par to “tembrālo līdzību” gan varētu padiskutēt, taču dziesma sanākusi skaista un emocionāli gaiša. Tai tapis arī pavisam vienkāršs dienasgrāmatas tipa videoklips, ko abi jaunie mūziķi izveidojuši saviem spēkiem.

“Dziesmu veidošanas procesā bieži vien tiek izraisīts liels spiediens - izveidot dziesmu tā, lai tā būtu atbilstoša industrijas prasībām. Strādājot ar Sabīni šāda spiediena nebija, dziesmas veidošana bija aizraujoša. Esmu gandarīts par mūsu kopdarbu un pats labprātīgi to klausos arī ikdienā,” uzsver Viktors Buntovskis.

Sabīnes debijas albums tapis vien septiņu mēnešu laikā, dziedātājai mērķtiecīgi strādājot Agneses Rakovskas mūzikas un izglītības platformā “Zvaigznājs”. Albuma tapšanā iesaistījušies vairāki Latvijā atpazīstami mūziķi, tostarp Agnese Rakovska, Pēteris Lunde un Matīss Repsis. 7.novembrī ikviens tiek aicināts uz albuma “Magnētiņi” atklāšanas svētkiem, kas norisināsies kultūrtelpā “M/Darbnīca”.