Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Pieteikšanos izsludina jauno mūziķu konkurss “Hadrons 2022”

© Publicitātes foto

Izsludināta pieteikšanās studentu jauno mūzikas grupu un izpildītāju konkursam “Hadrons 2022”. Interesentiem līdz 8. maijam jāiepazīstas ar tā nolikumu un “Hadrona” mājas lapā jāaizpilda pieteikuma anketa.

Konkurss “Hadrons” notiek jau sešpadsmito gadu, kopumā tajā piedalījušās vairāk nekā 400 grupas. Iepriekšējo gadu uzvarētāji - Keitija Bārbale, “Effekts”, “Nostra”, “The Creek”, “MMMM”, “Chomsky Chess Club”, “Nē”, “DJ Krankenwagen”, “Nepilngadīgā Anna”, “Starmetis”, “Das Sonntags Legion”, “The Movies” (vēlāk “Tribes Of The City”) un “Ēnu kaleidoskops” - pēc tam izdevuši arī ierakstus un kļuvuši par Latvijā visnotaļ pazīstamiem mūziķiem.

Konkursam var pieteikties ikviena mūziķu grupa, individuālie izpildītāji vai projekti, kuros iesaistījies vismaz viens studējošo pārstāvis, un kas nav izdevuši pilna garuma albumus.

No iesūtītajiem pieteikumiem un skaņu ierakstiem tiks atlasīti seši labākie, kuri piedalīsies fināla koncertā 31. maijā video un audio tiešraižu formā no Latvijas Radio 1. studijas. Konkursa uzvarētājam papildus tiks piešķirts apmaksāts ieraksta laiks studijā, iespēja uzstāties festivālā “Laba Daba”, festivālā “Kartupeļpalma” un LU jauno studentu svētkos “Aristotelis”.