Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Rokgrupa ''Laime Pilnīga'' nofilmē videoklipu Līgatnes pārceltuvē

© Publicitātes foto

Latvijas 1. Rokkafejnīcā trešdienas vakarā savu jaunāko videoklipu dziesmai “Hold On” prezentēja pašmāju rokgrupa „Laime Pilnīga”. Paši mūziķi to vērtē līdz šim apjomīgāko grupas realizēto video projektu.

Dziesmas „Hold On” videoklipa idejas un scenārija autors ir jaunais režisors Ermīns Baltais. Lai varētu iespējami labāk realizēt iecerētās idejas, projektam tika sapulcināta apjomīga radošo un tehnisko cilvēku komanda - kopskaitā gandrīz 30 cilvēki. „Par to, kur dodamies, kad esam pazuduši, proti, paši sevī. Par dziļu miegu un pamošanos no tā. Zaudējumiem un par cīņu mūsos,” klipa ideju skaidro režisors. Video filmēšana pašiem grupas dalībniekiem lika piedzīvot neparastas metamorfozes, proti, novecošanu.

“Ceļš uz nekurieni beidzas ar atdzimšanu mūzikā, tas prasa daudz gribasspēka un liek izdarīt nozīmīgas izvēles, kas beigu beigās attaisnojas. Esam ārkārtīgi pateicīgi par iespēju strādāt ar tik fantastisku komandu un izdzīvot šo piedzīvojumu,” tā mūziķi.

Protams, interesantākie bija grupas “Laime Pilnīga” komandas stāsti par filmēšanas aizkulisēm. Tā producente Laila stāstīja, ka uzrunā nepārtraukti jaukusi Ervīnu ar Ermīnu, tas ir, vokālistu Ervīnu Ramiņu ar režisoru Ermīnu Balto. Savukārt Ervīns ar šausmām atminējās, kā viņi staipījuši nodedzināšanai paredzētās klavieres pa kalnu kaut kur Turaidas pusē, kā arī mocījuši Līgatnes pārceltuves darbinieku, prasot kādas 30 reizes viņus kopā ar īrēto melno “Volgu” pārcelt upei turp un atpakaļ. Īpašs stāsts bija par videoklipa noslēgumā redzamo putniņu, kas paceļas no solista krūtīm. Izrādās, speciāli klipa filmēšanas vajadzībām “Dino Zoo” veikalā nopirkti divi šādi putniņi. Lai lidonis neaizmuktu virs filmēšanas vietas angārā izkārts liels tīkls, kurā bijis paredzēts potenciālo bēdzēju sagūstīt. Taču izrādījies, ka šādi būrīšos dzīvojošie putni nav nekādi tāllidotāji, putniņš paplivinājies pāris metrus un piezemējies turpat uz grīdas, kur to varējis mierīgi paņemt rokās. Līdz ar to grupas bundzinieks Elvijs Mamedovs ar pilnu atbildības sajūtu varēja prezentācijā informēt, ka “filmēšanas gaitā neviena dzīva radība necieta” - abi putniņi pašlaik čivinot producentes Lailas mājā.

Jāpiebilst, ka dziesma „Hold On” ir pirmais vēstnesis no gaidāmā grupas mazā albuma jeb EP „Synergy And Waterlilies”, kura iznākšana gaidāma ši gada nogalē. Grupa „Laime Pilnīga” līdz šim ir izdevusi divus studijas albumus - „Dual” (2011) un „LP” (2015)”.