Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

Mazsalaca svētkos vilina ar Uģi Prauliņu un LU kamerkori, “Čipsi un Dullo”

© Publicitātes foto

Pirmdien, 25. decembrī, Mazsalaca aicina “uz mierīgāko Ziemassvētku dienu”.

“Gadu no gada krāšņāk, augstāk, tālāk, stiprāk un jaunos izaicinājumos -silti, krāšņi, aizkustinoši un radoši bijuši visi iepriekšējie gadi Mazsalacas Ziemassvētkos,” uz šo Ziemeļvidzemes pilsētu vilina svētku pasākumu organizatori, kuri svētkos piedāvā vairākus vērā ņemamus pasākumus: divus mājīgus koncertus pilsētas kultūras centrā un baznīcā, sveču taku pastaigu Mazsalacas rāmajās ielās, mājražotāju tirdziņu, kā arī iecienītu mazsalaciešu mākslas izstādi.

Ja par koncertiem, tad pa dienu Sv. Annas baznīcā uzstāsies Uģis Prauliņš un LU kamerkora “Decoro” grupa, kā arī koris “Salaca”, savukārt vakarā kultūras centrā uz skatuves kāps romantiskā roka (jeb modernā šlāgera) duets “Čipsis un Dullais”.

„Esam centušies, lai padarītu Mazsalacu Ziemassvētkos par emociju epicentru. Šogad mazākā apjomā un vērienā, bet ļoti ar uz cilvēkiem vērstu skatienu un kopā sasildīšanos. Virmojošās uguns bumbas, gaismu dārzi, lāzeršovi - tas nemaz nav slikti, bet šogad, pēc pandēmijas un karadarbības ēnā, reformu, pārmaiņu, nestabilitātes un trauksmes pavadā - gribam šo Mazsalacas šarmīgo mieru, skaistumu un emociju kamolīti paturēt mazākā mērogā, laipni gaidot pulkā tos, kas svin nesteidzoties, mierīgi un ar prieku,” teic pasākuma producenti.