Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

Šovakar startē šova “Lauku sēta” jaunākā sezona; cīņa par 10 000 eiro sākusies

© Publicitātes foto

Piektdien, 26. augustā, kanālā TV6 plkst. 21.00 TV pirmizrādi piedzīvos realitātes šova “Lauku sēta” jaunākā sezona, kur sacensību par galveno balvu - līdz pat 10 000 eiro no “Banknote” - uzsāks 12 kolorītas personības no visas Latvijas. Jaunā 9. sezona notiks Latgalē, tāpēc skatītājus sagaida šarmantā lauku dzīve, Latgales bagātība un krāšņums. Protams, neizpalikt bez kašķiem, intrigām un citu aprunāšanām.

Uz tālo Latgali ceļu mēro kungi un dāmas, meitenes un puiši, kas gatavi vasaras piedzīvojumam un uzvarai. Katrs spilgts savā veidā - viens izskata dēļ, cits skaļā rakstura un valdonības, vēl kāds - lielās mutes un ticīgā dzīvesveida dēļ. Dalībnieki ņēmuši līdzi mantas, kas katru raksturo vislabāk, to vidū ir gan kaprača Armanda lāpsta un Edītes bībele, gan Kiras raganiņas slotas skats, gan Aivja ananass, kas raksturo viņa raupjo ārpusi un maigo iekšējo būtību.

Satikšanās ar Jāni Rāznu, kurš ierodas pie dalībniekiem ar traktoru, daudziem ir īpaša, jo dzīvē tiek sastapts iemīļotais “Lauku sētas” vadītājs. Un, kad viņi tiek iepazīstināti ar simpātisko un iedvesmojošo saimnieci Martu, kura ierodas ar gotiņu Rebeku un tikko slauktu lauku pienu, lai pacienātu, pārsteigums ir liels. Liels prieks ir, ieraugot skaistos lauku apartamentus, par ko saimniece parūpējusies - izskatās gluži kā lauku kāzās.

“Lauku sētā” pārsteigumi ik uz soļa - visi aicināti pie podnieka ripas izveidot savu izbalsošanas šķīvi pēc senajām latgaliešu keramikas tradīcijām. Šis brīdis ir īpašs, jo tikai daži spēs “Lauku sētas” laikā savu šķīvi nesasist un nosargāt, lai vestu mājās par mīļu piemiņu. Vasaras svelmē pēc garā ceļa saimniece dalībniekus aicina pie garda pusdienu galda, kur lauku labumus pagatavojusi pati. Tos visi bauda kāru muti un gaida pirmos pavērsienus “Lauku sētā”, kas, protams, būs ik uz soļa.

Skaties šova “Lauku Sēta” jauno sezonu kanālā TV6 no 26. augusta katru piektdienu plkst. 21.00.