Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Izklaide

Aicina pieteikties šovam “Lauku sēta”

© Publicitātes foto

Realitātes šovs “Lauku sēta” jau rudenī atgriezīsies pie TV6 skatītājiem, piedāvājot astoto šova sezonu, kuras laikā dalībnieki piedzīvos darbu pilnu vasaru kādā lauku sētā, cīnoties par naudas balvu līdz 10 000 eiro.

Šovam tiek aicināti pieteikties dalībnieki, kuri nebaidās izaicinājumu, kā arī saimniecības, kurās nepieciešami papildspēki. Pieteikumi tiek līdz 7. jūnijam gaidīti projekta mājas lapā.

“Dalībai šovā aicinām puišus un meitenes, vīrus un sievas, kungus un dāmas - “Lauku sētas” jaunā sezona sagaida īstus izdzīvotājus, kuri būs gatavi pierādīt gan savas zināšanas, gan prasmes vasaras lielākajā izaicinājumā! Dalībai šovā sagaidām gan švītīgus pilsētniekus, kurus nebaida darbs, gan rūdītus botāniķus, kuri zinās, kā pagatavot maltītes no mežā atrodamā, gan viltīgus shēmotājus, kuri vienmēr atradīs veidu, kā izdzīvot,” vilina organizatori.

“Pieteikties šovam aicinām saimniecības, kuras vasarā gatavas uzņemt papildspēkus, piedzīvot pārmaiņas savā sētā un aizraujoši pavadīt vasaru. Iespējams, Tev ir eleganta muižiņa piepilsētā, pamesta lauku māja pierobežā vai šķūnītis mežmalā - gaidīsim visdažādāko saimniecību pieteikumu, jo šova dalībniekiem neviens darbs nebūs par grūtu! Vasaras garumā pie Tevis viesosies palīdzīgas rokas, kuras būs gatavas realizēt sen izsapņotos, bet vēl nerealizētos lauku darbus! Kļūsti par vienu no Jāņa Rāznas bandas, kas jau šovasar ieradīsies kādā lauku sētā, lai pierādītu sevi darbos un izcīnītu galveno balvu!”