Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kukules jaunais mīļākais – Vairas miesassargs!

Lieldienu pēcpusdienu Sandra Sondore-Kukule ar Mareku Varneli pavadīja Jūrmalā, kādā no restorāniem ieturot maltīti. Pāris bija tērpies saskaņoti sportiskā stilā un vakaru vadīja priecīgā omā. Sandras uzvedībā nekas neliecināja, ka viņa pārdzīvotu par neseno šķiršanos no vīra © Aculiecinieka foto

Tikai divas nedēļas pēc tam, kad sabiedrības dāma Sandra Sondore-Kukule paziņoja par šķiršanos no sava ilggadējā vīra, uzņēmēja Guntara Kukula, »Vakara Ziņas« viņu pamanīja Jūrmalā, jau baudot laiku kopā ar jauno mīļāko. Būdīgais muskuļu kalns ar tetovētajām rokām, kurš Lieldienās kopā ar ārlietu ministra padomnieci Sondori-Kukuli iznāca no kāda Jūrmalas restorāna un piesēdās pie viņas džipa stūres, izrādās, ir profesionālais apsargs Mareks Varnelis.

Minūtes 20–30 vēlāk no tā paša Jūrmalas restorāna iznāca Varneļa bijušais kolēģis no prezidenta apsardzes dienesta laikiem Mārtiņš Tenbergs kopā ar sievu un bērnu. Vēlāk Tenbergs nodibināja apsardzes firmu «TM Security», kurā darbu nodrošināja arī Varnelim. Laikā, kad Sondore-Kukule kopā ar eksprezidentu Valdi Zatleru veidoja Zatlera Reformu partiju, viņa ar Tenbergu uzturēja ciešas attiecības, starp partijas dibinātājiem bija daudzi firmas apsargi un viņu ģimenes locekļi, arī Varneļa brālis.

Iespaidīgais rožu klēpis

Savu jauno mīļāko Sandra Sondore-Kukule pazīst jau vismaz 15 gadus, kad abu ceļi krustojās Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas kancelejā. Sondore-Kukule bija prezidentes Vīķes-Freibergas padomniece, bet Mareks Varnelis līdz 2003. gadam bija Valsts prezidenta drošības dienesta apsargs. Tādēļ senajās baumās par viņas vīra greizsirdību uz prezidentu apsargiem, kā izrādās, varētu būt arī kāds patiesības grauds.

Attiecības ar apsargu Sondore-Kukule esot uzturējusi arī vēlākos gados, noskaidroja »Vakara Ziņas«. Abu bijušie kolēģi atceras, ka Sandra no bijušā apsarga Varneļa reiz saņēmusi rožu klēpi, kuram visas Rīgas pils vāzes bijušas par mazu, tādēļ ziedi ielikti spainī.

Sazinoties ar Sondori-Kukuli, viņa atzina, ka pagaidām par savām attiecībām nerunās: «Atvainojiet, bet esam vienojušies ar Guntaru kādu laiku nesniegt nekādus komentārus par mūsu katra personīgo dzīvi. Mēs zināmu laiku vairs neesam pāris, un visu, ko šobrīd vēlējāmies pateikt, uzrakstījām sociālajos tīklos.»

Sportiski mīļākie

Par šķiršanos Sandra un viņas vīrs Guntars pēc daudzus gadus ilgušas laulības paziņoja 12. marta pēcpusdienā ar kopīgu ierakstu sociālajā tīklā «Facebook». Pāris paziņojumā apgalvoja, ka šķiras kā sirsnīgi draugi un tuvas dvēseles. Tik drīza Sondores-Kukules parādīšanās sabiedrībā ar jaunu mīļāko liek apšaubīt, ka šķiršanās notiek tik gludi un Varnelis varētu būt tikai īslaicīgs mierinājums.

»Vakara Ziņas« sazinājās arī ar Sandras bijušo vīru Guntaru, kurš gan tikai gardi nosmēja par to, ka esam sastapuši viņa bijušo sievu ar jauno draugu: «Apsveicu, jūs! Malači!» Guntars sarunā bija ļoti laipns un piebilda, lai mēs neļaunojamies uz viņu, bet komentāru par greizsirdību uz sievu un abu patiesajiem šķiršanās iemesliem nebūs. Guntars Kukuls ieteica sazināties ar Sandru, lai viņa komentē radušos situāciju.

Profesionālais miesassargs Varnelis ir pāris gadus jaunāks par 1971. gadā dzimušo Sondori-Kukuli, kura maijā svinēs 45. dzimšanas dienu. Laulībā ar vīru Guntaru viņai izaudzis dēls Reinis, kurš jau studē.

Sondore-Kukule pēdējos gados aizrāvusies ar jāšanas sportu, savukārt viņas mīļākais Varnelis nesen uzvarējis brazīliešu džiudžitsa sacensībās Lietuvā, bet aprīlī plāno doties uz komercturnīru Romā.